Całość na YouTube, uciąłem na potrzeby możliwości sadolowego uploadera. Link:
/watch?v=Wvnmq9zKwM8
podpis użytkownika
Fortes soli, fortiores una.
Stew
2011-07-26, 0:00
@up Wszystko jest dla ludzi. Jak ktoś pod czaszką ma sieczkę, to 'bramą' mogą być szlugi albo alko. Więc proszę, nie generalizuj...
BTW. Jesteś shemalem?
cóż za słodkie pierdzenie
Konto usunięte
2011-07-26, 0:39
Fajne ma słuchawki
Konto usunięte
2011-07-26, 0:41
@Fumar - tak , ale ekskluzywnym . Byle komu obciagnac nie daje
Konto usunięte
2011-07-26, 1:00
Idiota jakich mało boze!
Gościu ma dużo fajnych filmików gdzie podobnie gada. Nie trzeba się z nim zgadzać ale fajnie posłuchać czyjegoś zdania kogoś kto w swojej wypowiedzi nie zamieszcza 100 kurew.
podpis użytkownika
Polaryzacja mentalności twojego umysłu nie obliguje na dalszą merytoryczną konwersacje z tobą.
Konto usunięte
2011-07-26, 7:52
Ziomek mam w dupie dragi!
Przeczytałem to parę razy jak napisałem i brzmi to jak bym przyjmował narkotyki analnie
Konto usunięte
2011-07-26, 10:35
kasia12 napisał/a:
Chlopaki ! Pracowalem w wielu domach wariatow , z cpunkami w rehabah tez . Chcecie prawdziwe historie jak ludzie sp🤬olili sobie zycie zaczynajac od trawy i mdma ?
A teraz porównaj tą ilość do ludzi, którzy sp🤬olili sobie albo innym życie przez alkohol
Konto usunięte
2011-07-26, 14:50
Fryzura, zarost... to chyba jakiś szlachcic.
hmmm używać słowa prohibicja 4 razy w jednym zdaniu ? Rekord 8 D
Tak jak i po alkoholu, tak i po trawie (czy c🤬j jak to sie tam nazywa) masz fazę. Wiec nie p🤬lcie... trwa wypala rozum, im wiecej palisz tym wieksze otepienie. Kto sie z tym nei zgadza jest z🤬bem, który pewnie raz sie zaciągnął jak Pedałkot na zlocie tych małp. Wszyscy jessteście pop🤬leni. A koles na filmiku jest głupi jak but.