Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Project X Haren
Massdeath • 2012-09-22, 1:41

Zamieszki po zorganizowanej w Holandii imprezie stylizowanej na tą z filmu Project X

I parę fotek z tejże imprezy w Haren :

[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2012-09-22, 10:22 ]
wrzuć sobie resztę fotek w komentarze

podpis użytkownika

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
Miki6830 2012-09-23, 0:49
@up mi chyba się też tak wydaje
Zgłoś
Kicosławek 2012-09-23, 0:54
4/4 ludzi z jaranych. I tak o

podpis użytkownika

Na lajciku:)
Zgłoś
kruczekw90 2012-09-23, 2:22
Kicosławek napisał/a:

4/4 ludzi z jaranych. I tak o

Uwierz mi, gdyby byli zjarani najzwyklej w świecie mieliby wyj🤬e
Zgłoś
c................7 2012-09-23, 10:24
evilmatt napisał/a:

Wyłapać sk🤬ysynów co siali burde, wj🤬 im profilaktycznie pałą, a potem kazać pokryć straty i koszt całej akcji, a nie mandacik i do domu.
Zawsze mnie zastanawia co za debile dowodzą policją w takich akcjach. Najczęściej zero agresywniejszych akcji, tylko stanie/snucie się tyralierą i wyłapywanie cegieł, czy innego dziadostwa na hełery, a tu się powinno puścić ludzi z gładkimi lufami, potem armatki wodne, spryskać obficie gazem i nap🤬lać pałami.
Holendrzy tak sobie podobno z kibolami, czy innymi zadymiarzami dobrze radzili, a tu dupa zbita, bo by się lewactwo przyp🤬alało o brutalność policji.

czy ty k🤬a czytasz to co piszesz? Potem na byle proteście, który nie będzie pasował władzom będą dostawać wp🤬l. Bo tak się nauczyło społeczeństwo. Jak władza ma za dużą władze to jest to reżim do c🤬ja. To że Ty siedzisz sobie w domu i hejtujesz wszystko po kolei i swoje złote myśli wylewasz to nie znaczy ze w rzeczywistości mają one jakiekolwiek odbicie.
Zgłoś
Butter 2012-09-23, 10:31 2
@up

Chyba mylisz pojęcia. Co ma protest przedstawiający swój pogląd na coś, popierając lub przeciwijąc się czemuś, do rozp🤬alania wszystkiego w około bo nie ma impreski?
Zgłoś
samsung 2012-09-23, 11:00
Jezus organizuje projekt X co roku, dwudniowy i nikt nie ma nic przeciwko !
Zgłoś
juki 2012-09-23, 14:09
A wiec tak to wygladalo.... Myslalem, ze to bedzie jakas konkret impra a tu zong. Kilku DJ informowalo na facebooku, ze sie tam wybieraja, nie mieli po co
Zgłoś
evilmatt 2012-09-23, 15:36 2
cannabis7777 napisał/a:

czy ty k🤬a czytasz to co piszesz? Potem na byle proteście, który nie będzie pasował władzom będą dostawać wp🤬l. Bo tak się nauczyło społeczeństwo. Jak władza ma za dużą władze to jest to reżim do c🤬ja. To że Ty siedzisz sobie w domu i hejtujesz wszystko po kolei i swoje złote myśli wylewasz to nie znaczy ze w rzeczywistości mają one jakiekolwiek odbicie.

Chodziło mi jedynie o to, by tak traktować zadymiarzy, krórzy pod pretekstem prostestu, czy jakiegokolwiek powodu rozp🤬zielają czyjeś mienie. Gdyby mi taki sk🤬ysyn podpalił auto, albo zniszczył sklep to bym gnoja za jaja na latarni powiesił, a nie po główce głaskał i do domu odesłał. Za takie wybryki płacą wszyscy obywatele, bo szkody trzeba pokryć, a z tych pieniędzy można by wiele dobrego zrobić gdyby rządzący i urzędasy troche myślały.
Ktoś chce protestować? A proszę bardzo, byle by nie siał rozp🤬olu, a jak się komuś coś nie podoba, to jest coś takiego jak inicjatywa obywatelska. Napisać jakiś sensowny projekt ustawy, zebrać podpisy i wysłać do odpowiednich ludzi. Sam bym się chętnie włączył do takiej inicjatywy ustawodawczej, która by sprawiła, że urzędasy i rządzący odpowiadaliby karnie (nawet kara śmierci w przypadku ostrego sprzeniewierzenia kasy państwa) i finansowo za bzdurne decyzje, które marnowały by pieniądze państwa. Jakby coś takiego weszło i funkcjonowało tak jak powinno, to zaraz by się dziura budżetowa zmniejszyła, bo pieniędzy marnowanych jest dużo.

podpis użytkownika

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
juki 2012-09-25, 19:11
A tutaj aftermovie

Zgłoś
Blabus 2012-09-26, 17:44
Czy tylko ja chętnie bym ich rozjechał tą furgonetką policyjną ewentualnie kombajnem/tirem?
Zgłoś