👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Earth
spokojnie, nie martw się, jesteście z tej samej porąbanej epoki, epoki komputera i techno-manii, rozumiem, że dla was soundtrack z odgrzewania burito w mikrofalówce jest czymś rewelacyjnym, ale dajcie starszym uszom od tego odpocząć.
spokojnie, nie martw się, jesteście z tej samej porąbanej epoki, epoki komputera i techno-manii, rozumiem, że dla was soundtrack z odgrzewania burito w mikrofalówce jest czymś rewelacyjnym, ale dajcie starszym uszom od tego odpocząć.

Niеbieski napisał/a:
Jakiej rasy, może o rodowód Tobie chodzi, co?![]()
Nie wiem co za rasa, ale macie ze sobą chyba coś wspólnego.

W lecie w ten sam sposób prezentowany był nowy VW Passat TDI BlueMotion. Warszawa, złote tarasy.
Był namiot koło KFC, gdzie taka własnie prezentacja była odgrywana co 15 minut.
Biletów nie sprzedawali
Biletów nie sprzedawali

noerror napisał/a:
od 1:13 radzę wyłączyć dźwięki
Wal się ! Ja dałem głośniej

jarałam marlboraski setki, na szczęście udało mi sie rzucić ten syf, walka była straszna, nie pale 3 lata zwycięstwo, debilny nałóg, smród i palenie zywej gotówki, mój hasbend pali niestety,

victor89 napisał/a:
W lecie w ten sam sposób prezentowany był nowy VW Passat TDI BlueMotion. Warszawa, złote tarasy.
Biletów nie sprzedawali![]()
Dokładnie, widocznie oglądałem identyczną prezentacje passata w starym browarze w Poznaniu ;] faktycznie fajny efekt

taka projekcja była wystawiona w Poznaniu w starym browarze przez Skode jakies pol roku temu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie