ad tym co się odpiernicza z kobietami w tym kraju w imię jakiś pseufozasad religijnych*
Nie. Zakaz zabijanie, to nie jest zakaz religijny (choć od niego się wywodzi) tylko prawo w każdym cywilizowanym społeczeństwie.
boją się co dalej z ich dzieckiem
strzał w tył głowy jak to jeszcze parenaście lat temu twoi koledzy z lewej strony czynili z ludzmi którzy według ich wizji nie pasowali do idealnego społeczeństwa

Ktoś jest tu na tyle bogobojny i miłosierny, że przygarnie do siebie? Zaopiekuje 24/7? Jak tak to przyjmuję krytykę i chylę czoła...
Oczywiście że jest. Pełno fundacji, domy chronione (mieszkania treningowe), farmy życia, w najgorszym razie choćby najzwyklejsze domy pomocy społecznej czy inne przytółki. Teraz mozesz już przeprosić i spier... chylić czoła.
Wiem, że trudno tym tolerancyjnym i postepowym "lewym" zrozumieć, że dla ludzi z zespołem downa alternatywą nie jest zdechnać z głodu albo od skrobanki. Mamy już XXI wiek a nie 1917 rok. Sa alternatywy.
A sam obrazek i "żart" mega głupi.
farmy życia sa dla autystów, domy treningowe dla osób sparaliżowanych, dpsy jak tylko usłyszą o co kaman to nagle stają się "przepełnione". Powtarzasz c🤬ja warte puste frazesy...
Beny
no faktycznie nad tym co się odpiernicza z kobietami w tym kraju w imię jakiś pseufozasad religijnych* najlepiej milczeć czy zamiatać do działów gdzie nikt nie wchodzi. Już wolę jak mnie pojadą od lewaków niż idawać, że wszystko jest ok. Mam w rodzienie jedno dziecko z zespołem Downa.
Nie zesraj sie bo:
sporo jest dzieci z zespołem downa i w Polsce i na świecie, zazwyczaj wychowują się w kochających rodzinach, ale ty bys skrobał jakby było to legalne, ok, każdy ma swój światopogląd. Wyżej wspomniany zespół to najczęściej wynik późnego wieku zachodzącej w ciążę. Druga kwestia jest taka, że dzieci z wadami, rodzi się niewiele, biorąc pod uwagę liczbę wszystkich nowonarodzonyvh dzieci w naszym kraju, to taki lewacji slogan mający na celu etyczne uzasadnienie legalizacji zabijania nienarodzonych dzieci według widzi mi się.
Głównym założeniem prawicy jest wolność jednostek, hierarchiczny ład i przywiązanie do tradycji.
Aborcja od zarania dziejów była legalna, jeśli mężczyzna - pan rodu sie na nią zgadzał. Ale katolickie neo-żydy wjechały ze swoja religią podważając legalność i wywróciły, dokładnie tak jak to robi lewactwo, panujący od tysięcy lat ład
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy""Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Szkoda że żaden p🤬lony debil nie wie że aborcja ze względu na wady płodu została zakazana tylko i wyłącznie dlatego że jest SPRZECZNA Z KONSTYTUCJĄ ponieważ jest to ABORCJA EUGENICZNA - nawet k🤬a Niemcy za Hitlera nie pozwalały ich kobietom dokonywać aborcji a tym bardziej eugenicznych, za to Polki do tego były namawiane podczas okupacji. Sp🤬oliny z mediów tak zmanipulowały społeczeństwo że nawet k🤬a nie wiecie że w Niemczech dzisiaj może i jest dozwolona aborcja do 12 tygodnia życia lecz żaden k🤬a lekarz nie ma prawa namawiać do aborcji ze względów eugenicznych bo to sprzeczne również z ich konstytucją. J🤬e k🤬a lewackie głąby.
To wyp🤬alaj do vaterlandu krypto szwabie j🤬y
sugerujesz, że hitlerowcy mieli sprzęt do usg i robili badania prenatalne? No bo jak inaczej mieli by wykonać tą Twoją aborcję eugeniczną? Lewackie argumenty bywają często debilne, ale jak czytam te Wasze wypowiedzi to prawa strona też potrafi p🤬lić jak potłuczona... Gdzieś coś kiedyś ktoś powiedział to ja bezmyślnie powtórzę...
|ecnart
sugerujesz, że hitlerowcy mieli sprzęt do usg i robili badania prenatalne? No bo jak inaczej mieli by wykonać tą Twoją aborcję eugeniczną? Lewackie argumenty bywają często debilne, ale jak czytam te Wasze wypowiedzi to prawa strona też potrafi p🤬lić jak potłuczona... Gdzieś coś kiedyś ktoś powiedział to ja bezmyślnie powtórzę...
nie wiem jak było ale to eugenika, jeśli uważasz że to okej to możesz być nowym Hitlerkiem.

edit:
"Niemieckie nazistowskie przepisy eugeniczne surowo karały aborcję dla aryjskich kobiet, ale zezwalały na aborcję na szerszych i bardziej wyraźnych podstawach niż wcześniej, jeśli uważano, że płód jest zdeformowany lub niepełnosprawny, lub jeśli aborcję uznano za pożądaną ze względów eugenicznych , takich jak dziecko lub którykolwiek z rodziców podejrzany o bycie nosicielem choroby genetycznej."
a jednak

podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy""Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
to dotyczyło dzieci o żydowskich korzeniach i dzieci osób niepełnosprytnych... USG zostało wynalezione w latach 50tych
Znowu jakaś lewacka sp🤬olina myśli, że jest dowcipnie inteligentny albo inteligentnie dowcipny.
C🤬jowa kreska. Żart rzadki jak zupa w więzieniu.
Oczywiście

Im więcej komuno-lewaków z PIS, Ordocośtam, Godek, Jędraszewskiego, Natanka, Kaczora, oraz żony JPtu: Dziwiącegosię, tym mkniej klechów i ludzi im wierzących

Chwilo trwaj wiecznie

Znowu jakaś lewacka sp🤬olina myśli, że jest dowcipnie inteligentny albo inteligentnie dowcipny.
c🤬jowa kreskę to ty ogladasz jak starej w majtki ściagasz.
Ty tak na serio? Widać panu sie marzy katoliban za hajs ruskich, powrót do średniowiecza.... brawo sp🤬olino.
Kara w postaci przykucia Prometeusza do skały i odrastającej wątroby po wizycie sępa, była autorskim pomysłem Zeusa. Ale lewarskie ścierwa muszą wszędzie swój sp🤬olony tok rozumowania wp🤬lić, żeby zaszkodzić chrześcijaństwu.
Tak lewarki, jesteście zjebami i ścierwem, które ta biedna Ziemia musi nosić.

Nie zesraj się, prawaczku z tego napięcia w obronie fanatyków religijnych.