Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Beny
no faktycznie nad tym co się odpiernicza z kobietami w tym kraju w imię jakiś pseufozasad religijnych* najlepiej milczeć czy zamiatać do działów gdzie nikt nie wchodzi. Już wolę jak mnie pojadą od lewaków niż idawać, że wszystko jest ok. Mam w rodzienie jedno dziecko z zespołem Downa.
Nie zesraj sie bo:
sporo jest dzieci z zespołem downa i w Polsce i na świecie, zazwyczaj wychowują się w kochających rodzinach, ale ty bys skrobał jakby było to legalne, ok, każdy ma swój światopogląd. Wyżej wspomniany zespół to najczęściej wynik późnego wieku zachodzącej w ciążę. Druga kwestia jest taka, że dzieci z wadami, rodzi się niewiele, biorąc pod uwagę liczbę wszystkich nowonarodzonyvh dzieci w naszym kraju, to taki lewacji slogan mający na celu etyczne uzasadnienie legalizacji zabijania nienarodzonych dzieci według widzi mi się.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie