👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@~Cons
Niech siedzą póki jeszcze żyją
ciekawi mnie mina staruchów na tenże zacny text
Niech siedzą póki jeszcze żyją

Narzekacie. Jedni grają w piłkę inni w kosza, a oni bieg orientacyjny w markecie na 50 metrów. Wydajność nie ta, ale chęć do sportu przewyższa wszystko.
ja pier... to NFZ mi pol pensji zabiera by moher mogl sobie biegi uprawiac?
aaa kupujcie szybko karpie kuhwa szybko, biegiem na kilogramy! kuhwa biedactwo i plebs szatann!

hahaha, w 41sekundzie filmu widać typa z wózkiem a w wózku beczka, na karpie
kiedyś byłem na 'wietrzeniu' magazynów w media markt bo chciałem tanej kupić monitor, nikomu nie życzę tego co ja tam przeżyłem na wejściu
te bydlaki mnie wniosły do sklepu i przetargały przez główny hol...

kiedyś byłem na 'wietrzeniu' magazynów w media markt bo chciałem tanej kupić monitor, nikomu nie życzę tego co ja tam przeżyłem na wejściu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie