Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Promocja u hamburgerów
A................U • 2014-03-15, 18:24
Gość na Manhattanie zrobił mi hot-doga i pyta:
- Może ma pan ochotę na ciastko? Jedno 50 centów, 3 za dolara.
- Poproszę dwa.
Mało mu mózgu nie rozj🤬o...
Zgłoś
h................g 2014-03-16, 0:53 3
Gollum napisał/a:

@hogg
Praktycznie oszczędziłbyś 8 zł wliczając w to cenę czwartego redbulla, ale co to 8zł dla szlachcica.

To ty pracujesz na tej stacji benzynowej?
I miałbym po 2 godzinach czwartego, ciepłego rebulla.

No, mógłbym jak arab, zawinąć puszkę w mokrą szmatę, obwiązać sznurkiem i powiesić na lusterku, w czasie jazdy polewać wodą ale i tak nie jestem przekonany czy bym uzyskał te 5-6 C po 2 godzinach

No, mógłbym jeszcze otworzyć nawiew w schowku przed siedzeniem pasażera, zamknąć tam puszkę i chłodzić na maksa, ale i tak nie jestem przekonany czy bym uzyskał te 5-6 C po 2 godzinach

No, mógłbym zawsze p🤬lnąć ciepłego rebulla, mimo całej jego c🤬jowości, przecież oszczędzam 8 zł.

No, mógłbym go wozić dobę w samochodzie aby go potem przenieść do domu i schłodzić w lodówce.

No, w końcu mógłbym go jeszcze wnieść do knajpy i p🤬lnąć z wódką, bo w knajpie redbulla mają po 12 zł! O, kolejne 5 zł oszczędności...

Może i mógłbym wiele rzeczy jeszcze wymyślić. Być może dla ciebie picie czegoś c🤬jowego ale tylko dlatego, że taniej jest czymś naturalnym, być może 8 zł to jakaś suma na która musisz pracować z godzinę albo nie daj boże ze dwie.
U mnie nie działa zasada "przydasię" i zawsze biorę bo za darmo nawet jak nie potrzebuję.
Zgłoś
C................n 2014-03-16, 1:04 57
@up

Mógłbyś go wyj🤬 do śmieci i zaoszczędzić złotówkę.
Mógłbyś dać go przypadkowej osobie (np. dziewczynie sprzedającej na stacji) i oszczędzić złotówkę.

U ciebie głównie nie działa zasada zdrowego rozsądku, wymyśliłeś tyle różnych możliwości a nie wpadłeś na najbardziej oczywiste. Jak ja, k🤬a, nie lubię takich ludzi....
Zgłoś
m................r 2014-03-16, 1:13 4
@hogg
Mogłeś k🤬a wysłać dzieciom do afryki, nieczuły zatwardzialcu.
Zgłoś
M................x 2014-03-16, 1:48 8
@hogg mogłeś kupić 4 i jednego w sklepie zostawić albo dać komuś btw. po cholerę kupujecie Red Bulle? Przykład jak reklama pierze mózg, skład i smak taki sam jak w energy drinku za 1,50 zł.
Zgłoś
eaz 2014-03-16, 1:50 3
Już nie mówiąc o tym , że redbull zajmuje tyle miejsca co k🤬a moja zapalniczka. Nie bądź śmieszny mogłeś go wziąć do domu i schłodzić w lodówce. Redbull to nie mleko downie. I w ogóle jesteś taki fantastyczny, że ja mam wątpliwości czy ty w ogóle redbulla piłeś kiedyś.
Zgłoś
a................o 2014-03-16, 2:40 1
nieprawda. smakuje zdecydowanie inaczej niz reszta energy drinkow.
Wiem bo pije to nalogowo
najlepszy i tak jest burn.
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-03-16, 3:43 14
może załóżcie osobny temat o użytkowniku hogg'u i jego redbullu
Zgłoś
h................g 2014-03-16, 4:51 2
Cbatman napisał/a:

@up

Mógłbyś go wyj🤬 do śmieci i zaoszczędzić złotówkę.
Mógłbyś dać go przypadkowej osobie (np. dziewczynie sprzedającej na stacji) i oszczędzić złotówkę.

U ciebie głównie nie działa zasada zdrowego rozsądku, wymyśliłeś tyle różnych możliwości a nie wpadłeś na najbardziej oczywiste. Jak ja, k🤬a, nie lubię takich ludzi....

HAHAHA, a kto ci powiedział, że nie wpadłem? Nie słuchaj plotek. Ja jestem po prostu złym człowiekiem, niecnym sk🤬ysynem, egoistą myślącym bardziej o sobie niż o innych.
Zmienię się... Zacznę wyszukiwać promocje, będę zbierał kupony rabatowe, a nadwyżki oddam biednym i potrzebującym

Jak ty nie lubisz takich ludzi jak ja..
Jak bardzo koło c🤬ja mnie to lata Rozpłacz się

eaz napisał/a:

Już nie mówiąc o tym , że redbull zajmuje tyle miejsca co k🤬a moja zapalniczka. Nie bądź śmieszny mogłeś go wziąć do domu i schłodzić w lodówce. Redbull to nie mleko downie. I w ogóle jesteś taki fantastyczny, że ja mam wątpliwości czy ty w ogóle redbulla piłeś kiedyś.

Ja w ogóle nie mam lodówki ani domu. Mieszkam kątem u mamy i podp🤬lam jej rentę razem z Tuskiem Potem wszyscy wspólnie narzekamy. I w sumie to nie mam samochodu tylko jeżdżę autobusem i to na gapę, bo taniej. O!
Zgłoś
fabiothethird 2014-03-16, 8:00
Erni napisał/a:

hogg, to chyba lepiej wziąc 4 i zaoszczędzić niż 3 i pokazywać jakim to Ty jesteś Panem świata?

No k🤬a typowy produkt marketingowców - wydać więcej, żeby zaoszczędzić...

podpis użytkownika

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
R................r 2014-03-16, 8:14 2
@up właśnie wydawałby mniej

Z tych historii to najlepsza jaką miałem, to jak byłem świeżo po 18 na obozie na Słowacji, bodaj z tydzień po 18, jeszcze dowodu nie ma i idę kupić wódkę do sklepu. Wyciągam dumny swoją legitymację i proszę pół litra - babka bierze tą legitymację, patrzy i potem wyciąga kalkulator by policzyć czy mam 18 lat. Beat it.
Zgłoś
C................n 2014-03-16, 10:22 1
hogg napisał/a:

HAHAHA, a kto ci powiedział, że nie wpadłem? Nie słuchaj plotek. Ja jestem po prostu złym człowiekiem, niecnym sk🤬ysynem, egoistą myślącym bardziej o sobie niż o innych.
Zmienię się... Zacznę wyszukiwać promocje, będę zbierał kupony rabatowe, a nadwyżki oddam biednym i potrzebującym

"Nie słuchaj plotek" ? Co ty ćpasz? Wyszukiwać promocje? Chcesz 3 redbulle, ktoś proponuje ci 4, złotówkę taniej. Odmawiasz bo ty chcesz 3, złotówkę drożej. Sorry, ale jesteś po prostu debilem a nie żadnym baronem czy niecnym sk🤬ysynem.

Cytat:

Ja w ogóle nie mam lodówki ani domu. Mieszkam kątem u mamy i podp🤬lam jej rentę

Całe szczęście ma na tyle tej renty aby ciebie było stać na zrobienie z siebie durnia w sklepie.
Zgłoś
Małolata 2014-03-16, 11:40 1
A ja go rozumiem. Mimo mnóstwa opcji, co zrobić z czwartym napojem, sama też bym go nie wzięła, bo po co brać więcej niż potrzeba? Promocja, promocją, ale jak idziecie do sklepu i widzicie promocję na wafelki, to też wychodzicie z tego sklepu z 20 paczkami, bo taniej? Jeżeli potrzebuję 3 (słownie: trzy) puszki napoju, to tyle kupuję. Jeśli mam ochotę na jednego batonika, to choćby kosztował pół ceny, kupię jednego, a nie pięć.

podpis użytkownika

"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie r🤬a, ciebie się kocha"
Zgłoś
n................a 2014-03-16, 12:21 1
Tylko jak te 5 batonów kosztują mniej niż twoje 3 to nadal bierzesz 3? Bo dać 2 batony komuś na ulicy to poniżanie się, tak?
Zgłoś
K................k 2014-03-16, 12:23
Gość pokazał jakim jest idiotą (czy tam jego koleżanka (bo robić z siebie idiotów już nie musieli)) i teraz na siłę próbuje dorabiać ideologię do wydarzeń... Ot taki cebulaczek.
Zgłoś
Małolata 2014-03-16, 12:46
naktura, tak biorę tylko 3, bo tyle potrzebuję.
Ta, nakupię więcej i będę wciskać jakimś ludziom na ulicy... Znając życie, chcąc tak wciskać nie trafię na żadnego użytkownika Sadistic.pl, więc nikt ode mnie nie weźmie.

podpis użytkownika

"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie r🤬a, ciebie się kocha"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie