szkoda faceta, ale tym, że matka wychowywała ich sama się nie wykręci. Każdy jest odpowiedzialny sam za siebie
Gracjan Roztocki Kaczmarskim naszych czasów
konto usunięte
2011-12-02, 23:12
Pewnie siedział 25 lat a to nie dostaje się za nic. Mimo wszystko film wzrusza i pokazuje nam jak łatwo można spartolić sobie życie
PS Nasunął mi się na myśl pewien reportaż:
sadol.pl/dykta-12-vt86941.htm
nie wierze, że sie wzruszyłem. Normalnie czuje w tym co mówi prawde.
^^^ Przyganiał rocznik 94' 95-emu...
Co do filmiku. Koleś przesiedział pół życia z 55 lat? niech bedzie ok 20 lat. Tyle się nie dostaje za nic. I niech się nie tlumaczy samtoną matką, którą zostawil 2-krotny MP w kajakach. Ludzie z gorszych gówien wychodzą na ludzi. Sam jest odpowiedzialny za swoje życie, za swoje wybory, i za konsekwencję swoich wyborów. Jeśli was wzruszył, to wam współczuję. Dla mnie to słaba jednostka, która nie potrafiła wziąć swojego życia w garść.
konto usunięte
2011-12-03, 1:05
Jak to mówią czas uczy pokory.Uważam iż każdy człowiek zasługuje na drugą szanse a co dla tego Pana to jest w
Wielki w swej prostocie i szczerości której brak wielu ludziom w obecnych czasach.Kohaku91 nie wybiegaj tak do przodu bo ci z tyłu braknie
konto usunięte
2011-12-03, 11:09
już widzę kompletnie nie macie się o co spierać. Filmik zmusza do refleksji.
nie rozumiem dlaczego ten filmik ma tyle piw, byle żula zapytać się o to samo to też taką gadkę walnie ze swoimi historiami jakże tragicznego życia....może teraz jeszcze pluszowe misie albo bajke o bambi tu wrzućmy żeby wszyscy sobie powzdychali i popłakali