Kierowca TIRa zginął w zmiażdżonej kabinie. Podobno na jego nawigacji ronda jeszcze nie było
źródło: toster.pl/tost/253361
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-05, 0:15
grunt to patrzeć na nawigację zamiast na drogę..
konto usunięte
2013-09-05, 0:49
za duzo znakow jest na drogach, z czego polowa zupelnie niepotrzebna i ludzie automatycznie zaczynaja je ignorowac
konto usunięte
2013-09-05, 1:32
nie znacie sie a piszecie !! to rondo jest przeje*ane ... zapraszam do kłodzka ...
konto usunięte
2013-09-05, 9:58
autor chyba żartował, bo jeśli mówimy o tym, że na jego nawigacji nie było ronda to można podejrzewać winę kierowcy...
Moje miasto, takie piękne !
konto usunięte
2013-09-05, 14:39
Sytuacja wygląda nastepująco. Przed rondem jest bardzo duży i długi upad więc hamowanie nożne odpada ,tylko biegami !! Po kilku depnięciach ferody robią się czerwone i mozna sobie deptać a efekty jw.
konto usunięte
2013-09-05, 14:40
Pozdrawiam Gorzanów, który znajduję się blisko Kłodzka.
TruckR napisał/a:
Dlaczego nie znając szczegółów tego zdarzenia zakładasz, że to wina kierowcy?
Życzę Ci żebyś doświadczył awarii hamulców, może będzie o "tępą jednostkę" mniej...
Dlaczego nie mając pojęcia o ciężarówkach piszesz takie bzdury ?
Kążda awaria układu hamulcowego pneumatycznego (a taki tam jest) kończy się zablokowaniem kół a co za tym idzie zatrzymaniem pojazdy.
Albo coś z oznakowaniem ronda, bo na przypadek to nie wygląda. Chyba że każdy z kierowców dostał zawału czy stracił przytomność, żeby coś takiego się stało.