Gościu jako praworządny obywatel ujawnia kulisy prostytucji w Oklahomie , gdzie prostytucja jest zakazana... Oglądać od 3:00 minuty, potem z wyczuciem można przewijać
Konto usunięte
2013-01-08, 15:05
Że też nikt mu zębów nie wybił o_O
u nas i klienci i alfonsi by takie wp🤬l spuscili
4.18 - gdzie taka grubą k🤬e brać?
Konto usunięte
2013-01-08, 15:12
pewnie zony szukał
Pierwsza sprawa: ciekawe czemu nie wrzucił filmików jak zebrał wp🤬l.
Druga sprawa: w Polsce mamy o wiele lepsze dz🤬ki.
Trzecia sprawa:
Baba z k🤬sem?
Konto usunięte
2013-01-08, 15:31
Trolowanie w dobrym wydaniu
Widzę, że klientela grzybiarek się oburza ;|
Jesteście tak samo żałośni (a nawet bardziej) jak on, skoro musicie płacić za obciąganie przez obrzydliwą i brudną babę.
Konto usunięte
2013-01-08, 15:45
ahhaaahahaha, ale koleś ma hobby, jeździ z kamerą za dz🤬kami i nagrywa jak klient je rżnie, ja p🤬le, ale fetysz
I to mi się podoba! Tępić kurestwo jak się tylko da.
Ciekawe skąd debil wie, że to prostytutki? Albo inaczej - jak to udowodni? To już się w plenerze w aucie r🤬ać nie można?
co to za nuta od 5:30?
Konto usunięte
2013-01-08, 16:08
że go nikt jeszcze nie zastrzelił....
pamiętam sam.. jak byłem na ciśnieniu, a kobiecie mojej się śpieszyło...
więc szybka akcja na klatce, od tyłu ją zapinam, wszystko pięknie, już miałem dochodzić..
gdy wbiegły dzieciaki do klatki i zaczęły hałasować.. odpaliły fajki i coś tam chichotały się z nas..
bo w zasadzie nie zdążyłem założyłem założyć spodni, tylko się swoją partnerką zakryłem..
ludzie... tak się wtedy wk🤬iłem, że wystarczyło dwa słowa "wyp🤬alać" i dzieciaki zniknęły..
ale pamiętam dokładnie... drzemała we mnie taka siła, że ktokolwiek tam by był.. rozniósłbym go w pył
przerwanie stosunku jest gorsze od budzenia rano... kto ma krnąbrne jaja, ten wie co jest grane
że też go nikt nie zastrzelił...
Jakoś tak mi się skojarzyło
podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
Konto usunięte
2013-01-08, 16:14
Prawda, chcą sie r🤬ać niech sie r🤬ają. Chcą płacić, niech płącą. Chcą sie puszczać za kase, droga wolna. Każdy jest wolny i niech robi co mu sie podoba. A zakaz prostytucji to żal jest. Jak każdy durny zakaz.