później podjedzie ksiądz, uchyli szybę i spyta
-podwieźć cię?
-nie, po dwieście pięćdziesiąt
-podwieźć cię?
-nie, po dwieście pięćdziesiąt
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
W gimnazjum nie uczą już angielskiego? Przecież jak gość powiedział że bez gumy to ona na to że jak chce bez gumy to musi odejść więc poszedł w c🤬j.

ten pranker sranker z muzułmańskimi korzeniami niech się najpierw dowie jak wyglądają tirówki w Polsce, na filmiku fajna dupencja a na drogach stoją stare 90-kilowe rozj🤬e k🤬iska po czterdziestce
@sobol1992
to nie wiem gdzie ty mieszkasz bo kolo mnie kilka fajnych tirow stoi
to nie wiem gdzie ty mieszkasz bo kolo mnie kilka fajnych tirow stoi

Lahwf, taki prankster z ponad milionem subskrybcji ostatnio wyjaśnił to zjawisko "pranków" w jednym filmiku nazywając go "prosty sposób na virala"
"Można to osiągnąć w kilku prostych krokach, nie potrzebujesz talentu, humoru czy też nawet oryginalności, wystarczy zebrać grupkę znajomych i odegrać scenke w miejscu publicznym. Chodzi o to aby utworzyć debatę w komentarzach, im więcej kontrowersji tym lepiej"
Prawda jest taka że w dużej ilości te filmiki są ustawione, a co do tego filmiku, jest z pewnością ustawiony.
"Można to osiągnąć w kilku prostych krokach, nie potrzebujesz talentu, humoru czy też nawet oryginalności, wystarczy zebrać grupkę znajomych i odegrać scenke w miejscu publicznym. Chodzi o to aby utworzyć debatę w komentarzach, im więcej kontrowersji tym lepiej"
Prawda jest taka że w dużej ilości te filmiki są ustawione, a co do tego filmiku, jest z pewnością ustawiony.
Ja-nusz napisał/a:
Przecież to ustawione w c🤬j, akcja w PL a tu gostek w stylu Adama Małysza nawija po angielsku do suczy a ta bez zdziwienia podejmuje gadkę po "angielskiemu". Nawet nie widać miejsca gdzie tam można wjechać do lasku...
Może to jest ustawione ale widzę że nie masz pojęcia o tirówkach dziwi cię fakt że mówi po angielsku a prawda jest taka że większość to studentki które sobie dorabiają powiecie że jestem p🤬lni*ty ale taka jest smutna prawda
Fakt faktem że większość tirówek to grubawe pasztety albo brudne rumunki/bługarki ale też idzie wychaczyć coś ładniejszego tylko te bardziej ogarnięte pracują w domach albo jakiś klubach
K🤬a mać, ale dupa ! Gdzie to stoi ??? !!!
podpis użytkownika
ble ble
Za pięćset PLN to 50% młodych polek Ci op🤬li berło wystarczy dobrze trafić... i nie...nie te z ulicy ani z burdeli.

@Swir_93
Te bardziej ogarnięte bawią się w sponsoring. Dla dinozaurów internetowych: dziany typ spędza sobie z laską "miłe chwile", np. restauracja, kino itp. a później r🤬anko. Niby wszystko kulturalnie i takie tam, ale dz🤬ka dz🤬ką pozostanie. Nie musicie wierzyć (w końcu to internety i każdy może sobie wymyślić bzdury), ale słyszałem w swoim otoczeniu o takich osobach, np. koleżanka mojej siostry- tak studentka.
Te bardziej ogarnięte bawią się w sponsoring. Dla dinozaurów internetowych: dziany typ spędza sobie z laską "miłe chwile", np. restauracja, kino itp. a później r🤬anko. Niby wszystko kulturalnie i takie tam, ale dz🤬ka dz🤬ką pozostanie. Nie musicie wierzyć (w końcu to internety i każdy może sobie wymyślić bzdury), ale słyszałem w swoim otoczeniu o takich osobach, np. koleżanka mojej siostry- tak studentka.