👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówcie co chciecie bwe audi mercedes porsche iphonowcy oni sa zasze na pierszenstwie i maja lepij od was i lepsze .i nie bedzie ich pleps pouczal
Taka prawda mysla ze im wiecej hajsu to wiecej zwojów mózgowych .a tu psikus jest odwrotnie zanikja im zwoje
Taka prawda mysla ze im wiecej hajsu to wiecej zwojów mózgowych .a tu psikus jest odwrotnie zanikja im zwoje

A miała droższy samochód? Bo jak tak to wiadomo, ze należy ustąpić pierwszeństwa.
Takie szmaty nadają się tylko do ciągnięcia laski dławiąc się swoimi rzygami xD dziękuję za uwagę amen

Ogólnie to miała rację , BMW ma pierwszeństwo .
Ze 2x wjechałem pod prąd z takim impetem że jadący z nad przeciwka mieli już wątpliwości czy jadą prawidłowo
Ze 2x wjechałem pod prąd z takim impetem że jadący z nad przeciwka mieli już wątpliwości czy jadą prawidłowo

kobieta ma zawsze pierwszeństwo cebulaki jedne . jak sie tego nie nauczycie to do końca życie będziecie walić gruche
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie