Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................3 2013-01-07, 22:14
ta substancja jest używana np. w pieluchach dla dzieci, żeby chłonęło siuski
Zgłoś
Hassos 2013-01-07, 23:01 1
Roszp napisał/a:

Służę. Jestem ekspertem od żywności zmodyfikowanej genetycznie, co zresztą można sprawdzić po moich wypowiedziach na tym portalu. Mamy tutaj klasyczny przypadek prażonej makrokukurydzy instant.
Żeby jeszcze powk🤬iać ludzi, napiszę, że projekt jest sfinansowany ze środków unijnych. I podadków (jakby było mało!).

Spyta pan: Po co?
Odpowiem: A skąd mam k🤬a wiedzieć?

Mam nadzieję, że zaspokoiłem pańską ciekawość. Życzę miłego dnia.

Ja p🤬le Wszyscy ci, którzy dają tobie piwa to kompletne bezmózgi i chcą być cool- w myśl zasady ,,dużo osób dało piwko to pewnie wie chłop co pisze''. A za c🤬ja racji nie masz. I taki z ciebie ekspert jak ze mnie moderator
Zgłoś
Roszp 2013-01-07, 23:21
Hassos napisał/a:

Wszyscy ci, którzy dają tobie piwa to kompletne bezmózgi i chcą być cool- w myśl zasady ,,dużo osób dało piwko to pewnie wie chłop co pisze''. A za c🤬ja racji nie masz. I taki z ciebie ekspert jak ze mnie moderator

Ty dobryś jest! Odkryłeś zasadę internetu nr 2. Bo zasada nr 1 brzmi: nap🤬laj głupie komentarze, dostaniesz milion piw/lajków/czegośtam. A najlepiej, jeśli komentarz jest już sprawdzony i wcześniej dostał milion piw/lajków/czegośtam.
Serio, myślałeś, że ja tak na poważnie?
Zgłoś
damianwro 2013-01-08, 2:26 1
Roszp napisał/a:

Służę. Jestem ekspertem od żywności zmodyfikowanej genetycznie

no to piwko dla Ciebie, bo dużo osób dało piwko to pewnie wiesz chłopie co piszesz
Zgłoś
r................d 2013-01-08, 12:23
To nie jest pierwsza zasada internetu, nie jesteś fajny.
Zgłoś
e................s 2013-01-08, 16:57
!DLA CIEKAWSKICH!
Jest to poliakrylan sodu, polimer kwasu akrylowego w postaci soli sodowej. Ma zastosowanie np. w pieluszkach dla dzieci.
Zgłoś