👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
contracts napisał/a:
Przynajmniej hitlery jaja mają żeby coś robić
a polaczki nauczone ze caly czas pod zaborami wiec jedyne co potrafia to grzecznie wykonywac polecenia
Ostatnio afera była bo AfD miało ponoć tajne spodkanie i coś tam przebakieali o czystości Niemców .....
no ja bym się tak nie uśmiechał zbytnio

Lukkwa napisał/a:
W tym momencie TVN=TVP, więc nic takiego nie usłyszysz, natomiast w Polsacie już od kilku dni o tym mówią. Dlatego jeśli już oglądać telewizję, to nie patrzeć ślepo w propagandę TVN-u....
No tak. Przecież tylko jedną telewizję udało się kupić. Reszta jest bez skazy. Żyją sobie z "abonamentu radiowo-telewizyjnego"

contracts napisał/a:
Przynajmniej hitlery jaja mają żeby coś robić
U nas żarli pizze stojąc we Wrocławiu w kolejce po demokrację

Kiedy rolnik zacznie płacić ZUS ? Dlaczego wszyscy musimy dokładać się do ich emerytur?! Powinni strzelać do nich za to że ludziom utrudniają życie.
pyotreck napisał/a:
Całe niemcy protestuja a w naszych "polskich" mediach cisza
cisza bo Agent Niemiecki nie ma pozwolenia z Niemiec by informować o takich rzeczach w Polsce ! :0
lukas_21221 napisał/a:
Dokładnie. Nie wiem co w Polsce musiałoby się wydarzyć. Chyba jedynie wielki głód
róznica polega na tym, że tam społeczeństwo rozumie strajkujących, razem z rolnikami strakują ludzie z branży rolniczej, transport koleje. U nas natomiast jeśli rolnik wyjedzie protestować to jest lament, a krus płacą i dopłaty maja, traktory za pól miliona a jeszcze im mało. Ja muszę do pracy, drogi blokują normalym ludziom - jakoś jak w niemcowni kolej stoi przy mrozie to niemiec jest zły ale zrozumie. Pięknie naród popis rozegrał, jeszcze troche to sami sobie do gardeł będziemy skakać. Zresztą, nie trzeba długo szukać, spójrz dwa posty wyżej
gabriel0 napisał/a:
No tak. Przecież tylko jedną telewizję udało się kupić. Reszta jest bez skazy. Żyją sobie z "abonamentu radiowo-telewizyjnego"
Prywatne telewizje, żyją z reklam, nie z "abonamentu radiowo-telewizyjnego". Gdyby utrzymywały się z abonamentu to podawały by jedyne, słuszne informacje.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Piszesz tak jakbyś sam był czereśniakiem, świeżo oderwanym od pługa
Jesteś jednak nie dopchnięty...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie