Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Protest w Bielsku Białej
Driver19cm • 2022-06-05, 16:28
Ludzie się wk🤬ili na absurdalne ceny paliw

i zablokowali stacje Orlena w Bielsku Białej

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qu4si 2022-06-05, 21:20 2
Niech jadą pajace do biuro Obaitka zablokować, zobaczymy jak długo poskaczą. Takich pajaców już w swojej pacy się naoglądałem. Ostatnio przyszedł gość i mówi że mam obniżyć cene paliwa bo wczoraj w TVP, Morawiecki powiedział że od jutra oni obniżają ceny paliw. DEBIL, ciekawe kto zwróci za dostawę która była po wyższych cenach
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-06-05, 21:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
czerczil 2022-06-05, 21:29 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2022-06-05, 21:31 4
Aciaa napisał/a:

On 95 - 7.40 w rafineriach!
+ Transport + marza stacji to i tak jeszcze jest tanio. Stacja na litrze paliwa zarabia po opłaceniu wszystkiego 40 gr.

Jakby to była wina stacji benzynowych to ja to rozumiem. Ale stacja nie może sprzedawać paliwa w cenach mniejszych jak kupiła. Logiczne.
Jak coś im nie pasuje to niech się na rowery przesiada

Problemem Polski jest monopol na rynku paliw. Wójt Pcimia sztucznie podnosi marżę rafinerii, które dostarczają paliwa większości stacji w Polsce, podczas gdy baryłka ropy na świecie nie drożeje. Przejęcie Lotosu ma ten monopol umocnić, wtedy paliwo po 10PLN/l będzie tanie.
Zgłoś
Kopernik2080 2022-06-05, 21:35 1
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-06-05, 21:42 4
Zgłoś
gabriel0 2022-06-05, 21:47
Zgłoś
Sm_Jaca 2022-06-05, 21:52 2
Zgłoś
kocur 2022-06-05, 21:56
Zgłoś
tranzystor 2022-06-05, 22:02 5
Sm_Jaca napisał/a:

Gdyby rządził rudy to byś dopiero miał ceny z kosmosu. Ale pewnie jesteś za młody by to zrozumieć. Jak większość polaczków- wczesna skleroza. A wracając do rudego. Gdyby powiedział że pieniędzy nie ma i nie będzie i Ci płaca by nie rosła a ceny tak to byś wtedy kwiczał. A może i nie...bo jego tekst w stylu" tak musi być, takie są realia" by Cię uspokoił jak znieczulenie na zęba. Ogólnie polaczkom brakuje obiektywizmu. Zaślepienie i nienawiść do religii, kościoła, Kaczyńskiego itd oto zasłania Wam prawidłową ocenę jakiegokolwiek tematu. Także siedźcie sobie gdzie tam siedzicie i komentujecie. Ja wróciłem z Niemiec w 2015 i cieszę się że można spokojnie pracować w Polsce i mieć na podstawowe zachcianki, wakacje w ciepłym kraju raz w roku, auto dobrej klasy i można odlozyc. Wy się za szybko przyzwyczailiście do luksusu. Taka jest prawda. A i jeszcze jedno. Dalej nie widzicie niż sami kamieniem rzucicie. Ceny i inflacja rośnie wszędzie! Nie tylko na waszym podwórku!

Za rudego był kryzys na świecie, a w Polsce nie było takiej inflacji i wysokich cen jak przy sprzyjającej koniunkturze światowej za PiSu.
Porównaj ile kosztowała na świecie baryłka ropy i ile wtedy litr paliwa na stacjach. Ile kosztuje obecnie baryłka ropy, a ile litr paliwa na stacjach. Jaka była inflacja i bezrobocie za rudego? Teraz bolszewia szuka wymówki: covid, wojna, Putin. A inflacja w Polsce zaczęła gw🤬towanie rosnąć już przez pandemią. Za Tuska pieniędzy nie było na rozdawnictwo? Za to teraz drukują i rozdają, pieniądze gówno warte.
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-06-05, 22:26 4
Sm_Jaca napisał/a:

Gdyby rządził rudy to byś dopiero miał ceny z kosmosu. Ale pewnie jesteś za młody by to zrozumieć. Jak większość polaczków- wczesna skleroza. A wracając do rudego. Gdyby powiedział że pieniędzy nie ma i nie będzie i Ci płaca by nie rosła a ceny tak to byś wtedy kwiczał. A może i nie...bo jego tekst w stylu" tak musi być, takie są realia" by Cię uspokoił jak znieczulenie na zęba. Ogólnie polaczkom brakuje obiektywizmu. Zaślepienie i nienawiść do religii, kościoła, Kaczyńskiego itd oto zasłania Wam prawidłową ocenę jakiegokolwiek tematu. Także siedźcie sobie gdzie tam siedzicie i komentujecie. Ja wróciłem z Niemiec w 2015 i cieszę się że można spokojnie pracować w Polsce i mieć na podstawowe zachcianki, wakacje w ciepłym kraju raz w roku, auto dobrej klasy i można odlozyc. Wy się za szybko przyzwyczailiście do luksusu. Taka jest prawda. A i jeszcze jedno. Dalej nie widzicie niż sami kamieniem rzucicie. Ceny i inflacja rośnie wszędzie! Nie tylko na waszym podwórku!

Lol

Nie wiem czym ty się po powrocie z Raichu zajmujesz, domniemuje że jakaś mikrodzialanosc, bo z etatu to raczej tego wszystkiego nie uciagniesz, ale że zawodowo zajmuje się finansami, i widzę jak inflacja i ta popiedolina władza manipuluje przy podstawowych wskaźnikach ekonomicznych, to uważam, że mali przedsiębiorcy za chwilę będą opony na Marszałkowskiej palić, a szczerbaty skuriwel Kaczyński dalej wam tłumaczyć że się do biznesu nienadajecie

Koszty energii Ca 200%, minimalne wynagrodzenie za pracowników też około 40% w trzy lata, majstrowanie przy prawie podatkowym w ten sposób, że nawet urzędnicy urxzefow skarbowych zagrozili strajkiem, nie mówiąc o księgowych, rzeczywiste podniesienie podatków dochodowych o 9% (odpięcie ub.zdrowotnego od odliczenia w PIT), zadłużanie państwa poprzez niebywale drukowanie pustego pieniądza, przy jednoczesnym odcinaniu przedsiębiorców i rolników od funduszy europejskich. Tylko skończeni debile, nieroby i patologia głosuje na boleszwie PIS, nikt kto uzależnia swój dobrobyt od swojej pracy na nich nie głosuje. Oni zwyczajnie okradają ludzi którzy chcą pracowac i się bogacić.
Zgłoś
mygyry 2022-06-05, 22:28 2
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-06-05, 22:52 4
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-06-05, 23:09 3
Zgłoś
konto usunięte 2022-06-05, 23:32
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem