📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

~Velturek napisał/a:
Póki tego nie napisałeś byłem przekonany, że gdzieś mu coś napisałem ale twój post spowodował, że wszedłem na jego profil aby się upewnić bo może się pomyliłem.
Nie masz racji. Od początku dobrze obstawiałem, że coś mu odpisałem w innym temacie i teraz pyskuje.
Z tym, że jesteś żałosnym trochę się zagalopowałem, wcale tak nie myślę. Jednak, jakby nie patrzeć, to Ty szukasz czegoś, a my się nie nudzimy

Jesteście turbo idiotami jeśli uważacie że zmiany w prawie które forsuje PiS to nie likwidacja trojpodzialu władzy i robią to w celu możliwości kontrolowania sądów.
Smiejcie się dalej. Kiedyś będziecie płakać.
Wiewór napisał/a:
Jesteście turbo idiotami jeśli uważacie że zmiany w prawie które forsuje PiS to nie likwidacja trojpodzialu władzy i robią to w celu możliwości kontrolowania sądów.
Wiesz... Za rzadów tuska tylko 1 sedzia w SN nie byl z PO i nikt z ziomkow jak np najsztub nie poszedl siedziec za smiertelne wypadki po pijaku... Co pis teraz robi trudno powiedziec dokladnie poniewaz "kasty" uprzywilejowane sie buntuja co jest dla mnie dobrym sygnałem i daje nadzieję, że nie beda stali ponad prawem... Ale moze byc tez tak, ze to miecz na wrogow politycznych i kowalskiego z jednoczesna ochrona kolesi z drugiej strony... Nie lubie jednych i drugich na żadnego z tych pojebów nie głosowałem, ceny rosna w całej europie nie tylko u nas... Wiadomo, ze tu szukaja kasy na obietnice, a na zachodzi na socjal brudasow. Wiem natomiast, że jeśli ktos zniesie zus i podatek dochodowy bedzie mial moje poparcie... Na razie widze tylko walke swin o koryto i nikt z nich nie ma dobra obywatela jako celu swojej kariery

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie