Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
McQurwa 2020-01-12, 19:12
Zapomniał wywiesić białą flagę
Zgłoś
Wojtaswp11 2020-01-12, 19:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Janus92 2020-01-12, 20:00 2
~Velturek napisał/a:

Póki tego nie napisałeś byłem przekonany, że gdzieś mu coś napisałem ale twój post spowodował, że wszedłem na jego profil aby się upewnić bo może się pomyliłem.
Nie masz racji. Od początku dobrze obstawiałem, że coś mu odpisałem w innym temacie i teraz pyskuje.

Z tym, że jesteś żałosnym trochę się zagalopowałem, wcale tak nie myślę. Jednak, jakby nie patrzeć, to Ty szukasz czegoś, a my się nie nudzimy
Zgłoś
Wiewór 2020-01-12, 20:57
Jesteście turbo idiotami jeśli uważacie że zmiany w prawie które forsuje PiS to nie likwidacja trojpodzialu władzy i robią to w celu możliwości kontrolowania sądów.
Smiejcie się dalej. Kiedyś będziecie płakać.
Zgłoś
ProVVe 2020-01-12, 21:15 5
Wiewór napisał/a:

Jesteście turbo idiotami jeśli uważacie że zmiany w prawie które forsuje PiS to nie likwidacja trojpodzialu władzy i robią to w celu możliwości kontrolowania sądów.
Smiejcie się dalej. Kiedyś będziecie płakać.

Wiesz... Za rzadów tuska tylko 1 sedzia w SN nie byl z PO i nikt z ziomkow jak np najsztub nie poszedl siedziec za smiertelne wypadki po pijaku... Co pis teraz robi trudno powiedziec dokladnie poniewaz "kasty" uprzywilejowane sie buntuja co jest dla mnie dobrym sygnałem i daje nadzieję, że nie beda stali ponad prawem... Ale moze byc tez tak, ze to miecz na wrogow politycznych i kowalskiego z jednoczesna ochrona kolesi z drugiej strony... Nie lubie jednych i drugich na żadnego z tych pojebów nie głosowałem, ceny rosna w całej europie nie tylko u nas... Wiadomo, ze tu szukaja kasy na obietnice, a na zachodzi na socjal brudasow. Wiem natomiast, że jeśli ktos zniesie zus i podatek dochodowy bedzie mial moje poparcie... Na razie widze tylko walke swin o koryto i nikt z nich nie ma dobra obywatela jako celu swojej kariery
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-12, 23:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sanqvo 2020-01-13, 0:30
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2020-01-13, 4:12
Zgłoś
~Angel 2020-01-13, 8:22
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-13, 8:47 3
Zgłoś
ProVVe 2020-01-13, 16:43
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem