Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Protest zatrzymany
mocnymarcin5 • 2025-02-03, 20:19
Protest przeciwko dostaniu się prawicy do niemieckiej władzy został zatrzymany przez protest pro Palestyński. Twarze niektórych uczestników wyglądają jakby coś zaczynało do nich docierać.

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-04, 19:20
MysteryMan napisał/a:

Oni nas podbijają, k🤬a nie wiedziałem.

Jak nie wiesz co sam piszesz albo nie rozumiesz kontekstu, to już nie mój problem.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
MysteryMan 2025-02-05, 14:48
Mors_Nigra napisał/a:

Jak nie wiesz co sam piszesz albo nie rozumiesz kontekstu, to już nie mój problem.

W którym momencie zasugerowałem że Ukraińcy nas podbijają? Bo jakoś o dziwo nie wiem.
Zgłoś
vahieel 2025-02-05, 16:25
riddick1773 napisał/a:

chłop woli ukrow od małp, ja wole małpy, bo przynajmniej nie są mordercami jak ta swołocz ze wschodu, jak i moskale tak i banderowcy

No okey, w dupie mam to kogo wolisz i co lubisz.
Ja tam lubię małpy w zoo. Lubię jak można je obserwować za szybą, oraz w tv.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-02-05, 17:46
Babosz napisał/a:

Dla nas jest tak samo za późno jak dla nich.
Polska jest w tak samo beznadziejnej sytuacji demograficznej co zachód.
Za chwilę wpadniemy w gigantyczną dziurę wyludnienia.
W perspektywie stu lat liczba naszych potomków wyniesie ok. 8mln czyli ubedzie nas 30mln.
W tym samym czasie liczba ludzi na Ziemii sie wyraznie zwiekszy
Są tylko dwie opcje: Albo Polskę bedą w przyszlosci zamieszkiwały ludy murzyńsko-hinduskie, albo na powrót porosnie tu puszcza i Polskę zasiedlą niedzwiedzie brunatne.
Najwiekszym sp🤬oleniem umysłowym jest narzekanie na to, że przybywają do nas Ukraincy. Gdyby rzeczywiscie była taka opcja dla Polski, że zasiedlą nas Ukraińcy (biali slowianie o mentalnosci wzglednie europejskiej i z ilorazami inteligencji porownywalnymi z naszymi) to powinnismy to traktować jak wybawienie z tej c🤬jowej sytuacji jaka nas czeka.
Niestety Ukraina jak cały swiat bialego czlowieka wymiera rownież, a ta fala migracji nie jest w stanie zauwazalnie poprawić naszej sytuacji.
Ale mimo wszystko. Zawsze lepiej jest miec sprowadzonych milion Ukrainców i 20mln murzyno- hindusów niż zero Ukrainców i 21 mln murzyno-hindusów.
Jeden Ukrainiec wiecej dzisiaj, to jeden murzyn mniej jutro.
Sp🤬olona gawiedź żyje w swiecie mitów. Wierzy w takie bajki że aż trudno uwierzyć. Na przyklad w to, że Konfederacja może zdobyc kiedykolwiek wladzę. (Zresztą nawet gdyby zrealizować ten fantastyczny scenariusz, to i tak by nic nie zdzialali. Po jednej kadencji oddaliby wladzę i tyle.)

W końcu jeden kumaty post. Piwko!
Ale jak widać połowa sadola to dalej oderwani od pługa półgłowki którzy nie potrafią w swoich orzeszkach zrozumieć prostej korelacji miedzy demografią, pkb a dobrostanem.
A najlepszy ten przygłup co woli negroidów od ukrow Chyba za malo sadola ogląda
Zgłoś
riddick1773 2025-02-06, 19:40
vahieel napisał/a:

No okey, w dupie mam to kogo wolisz i co lubisz.
Ja tam lubię małpy w zoo. Lubię jak można je obserwować za szybą, oraz w tv.

ale co mnie twoja opinia obchodzi, mozesz byc nawet zoofilem

podpis użytkownika

C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
wisilogan 2025-02-06, 23:44
Babosz napisał/a:

W perspektywie stu lat liczba naszych potomków wyniesie ok. 8mln czyli ubedzie nas 30mln.
Są tylko dwie opcje: Albo Polskę bedą w przyszlosci zamieszkiwały ludy murzyńsko-hinduskie, albo na powrót porosnie tu puszcza i Polskę zasiedlą niedzwiedzie brunatne.
Najwiekszym sp🤬oleniem umysłowym jest narzekanie na to, że przybywają do nas Ukraincy. Gdyby rzeczywiscie była taka opcja dla Polski, że zasiedlą nas Ukraińcy (biali slowianie o mentalnosci wzglednie europejskiej i z ilorazami inteligencji porownywalnymi z naszymi) to powinnismy to traktować jak wybawienie z tej c🤬jowej sytuacji jaka nas czeka.
Niestety Ukraina jak cały swiat bialego czlowieka wymiera rownież, a ta fala migracji nie jest w stanie zauwazalnie poprawić naszej sytuacji.
Ale mimo wszystko. Zawsze lepiej jest miec sprowadzonych milion Ukrainców i 20mln murzyno- hindusów niż zero Ukrainców i 21 mln murzyno-hindusów.
Sp🤬olona gawiedź żyje w swiecie mitów. Wierzy w takie bajki że aż trudno uwierzyć. Na przyklad w to, że Konfederacja może zdobyc kiedykolwiek wladzę. (Zresztą nawet gdyby zrealizować ten fantastyczny scenariusz, to i tak by nic nie zdzialali. Po jednej kadencji oddaliby wladzę i tyle.)

Ja uwazam ze podniecanie sie że przyjeżdzaja tu ukraincy to trzeba miec naprawde naj🤬e w głowie. Teraz jest z nimi wzgledny spokój wiekszosc robi czy to w budowlance czy w innych c🤬jowych robotach. Ale pamietaj koleszko drogi ze wojna sie skonczy i ten motłoch wróci z fronu, myslisz ze bd chcieli siedziec w tym kraju ktory rozni sie od rosji tylko nazwa? Sp🤬oli do polski a pok🤬iony popis ich wpusci, przyjada tu z ptsd, nabuzowani, bd robic dymy, mordowac polakow, przez swoje problemy zdrowotne nie znajda roboty wiec pojda do grup przestepczych, bd gwalcic, mordowac, napadac a popis ktorego zj🤬e spoleczenstwo polskie od 20 lat wybiera bd przymykac oko bd pisac o nieznanych sprawcach. Miedzy czasie teczowy rafalek i tuskiem wpuszcza to jeszcze asfaltow i hindusow i dopiero bd kongo. I nie nie jestem za pisiorami bo to te same k🤬y co platformersy. I sami sobie bd winni bo k🤬a dajemy sie skłócac
Zgłoś
oskiboski7890 2025-02-07, 8:45
Babosz napisał/a:

Ukry to takie same bydło i pasożyty jak cz🤬chy
Zgłoś
FilonN 2025-02-07, 23:15
Jak prawica w Niemczech wygra czyli CDU i AFD to wprowadzą kontrolę na granicy. Nie będę mógł do szkopów do pracy dojeżdżać, bo czas stania na granicy mnie wykończy. Będę w tedy zarabiał 4 razy mniej przez j🤬ych Ukraińców co zaniżyli wysokość wypłaty w Polsce. J🤬 was wszystkich...
Zgłoś
tomeko07 2025-02-08, 18:24
Babosz napisał/a:

Kiedyś były przesiedlenia też z ziem ukraińskich. Tylko różnicą było to że to przybyli musieli się dostosować do reguł polskich. Żadnych historii ukraińskiej w polskich szkołach nie uczono. Tutaj two błąd
Zgłoś