👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Wszytkim tym co hejtuja te protesty życzę aby wasze siostry, żony córki urodziły śmiertelnie chore dziecko które umrze w cierpieniu niedługo po porodzie
a ja tobie życzę, żeby ci baba bez twojej wiedzy dzieciaka wyskrobała, bo przecież mogła a facet i tak by go nie chciał
Tak przy okazji tego samego dnia już była nabita na bolca nie tylko w dupala, Nie prze ze mnie, bo ja wale konia w piwnicy, ale moi znajomi r🤬ają.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Przyzwyczaisz się do tego smaku
wierzymy ci na słowo

NataliaW napisał/a:
Konstytucja konstytucja
Masz rację bo jestem niebinarnym krzesłem
Jesteś katościerą. Nie pozdrawiam

A nikt nie wpadł na to, że chodzi raczej o to, że władza już przesadziła? Ograniczeń się nazbierało dużo więcej: tabletki "po" na receptę, LGBT jako nie ludzie, słynna klauzula sumienia... zaostrzenie ustawy aborcyjnej przelało czarę goryczy i kobiety, a wraz z nimi 3/4 narodu, dostało szału.
.
.
.
.
Gdzie znajdę żarty o martwych płodach? Znowu się to zrobi bardzo na czasie
.
.
.
.
Gdzie znajdę żarty o martwych płodach? Znowu się to zrobi bardzo na czasie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie