👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inferno88x napisał/a:
W środku biega tresowany chomik.
Pewnie sam tresujesz co?
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Ja nie wiem dlaczego ludzie nie zrobią ręki, która wyginałaby się w drugą stronę. Założyć rękawiczki w zimie i straszyć dzieci by można

Dla ciekawych
Ze stronki: protezykonczyn. com/protezy/rece/
Cytat:
Proteza mioelektryczna zasilana jest systemem baterii wymagających systematycznego doładowywania. W chwili, kiedy mięsień kikuta kurczy się lub napina, wytwarzany jest sygnał elektryczny. Impuls ten, przetworzony przez elektrodę umieszczoną w leju protezowym, powoduje włączenie lub wyłączenie niewielkich elektrycznych silniczków ulokowanych w dłoni, nadgarstku lub łokciu protezy, co w rezultacie powoduje ruch protezy.
Ze stronki: protezykonczyn. com/protezy/rece/

juz niedlugorefundacja z zusu na proteze 1%, przy cenie protezy 1000000

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie