Sieeemanko, witam w mojej kuchni!
Autor tego zwrotu wk🤬iał nie tylko sadoli, ale również producentów żywności. paei100, bo taki ten pan nosi nick na youtube, dostał wyrok związany z testem dwóch produktów. Nie wiadomo niestety o jakiego producenta chodzi, jakie były zarzuty i jaki jest wyrok.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-12, 1:43
Po pierwsze to kara grzywny go jedynie czeka, rozumiem że większość komentarzy o pierdlu to ironia ale i tak pozwolę sobie wtrącić.
Po drugie - hejt na samego kolesia jest dla mnie niezrozumiały, bo robi naprawdę świetną robotę pokazując przepisy które każdy cep zrozumie a dania wychodzą naprawdę smaczne. Jego głos i mowa ciała nie są co prawda najlepsze, ale tu nie o to chodzi, nikt Wam z nim na randki nie każe się umawiać. No, i ostatnio na filmiku bodaj do jakiegoś programu sam powiedział, że jego największą wadą jest to iż jest denerwujący. Co znaczy że ma więcej dystansu do siebie niż większość z Was.
I po trzecie - fakt, na filmiku trochę przesadził. Ogólnie uważam, że wszystkie jego testy są strasznie nieobiektywne i nikt nie powinien się nimi kierować. Koleś musi mieć naprawdę wyszukane poczucie smaku lub słaby żołądek, bo rzyga po rzeczach które osobiście jadłem i wręcz mi smakowały. Dziwi się że pizza za 5 złotych z Tesco lub parówki z biedry nie smakują jak kawior... Jak komuś nie smakuje to drugi raz nie kupi i to bez niczyjej pomocy.
konto usunięte
2013-08-12, 2:54
Tak zachwalacie te parówki, a sam się po nich zrzygałem, a delikatnego podniebienia nie mam.
konto usunięte
2013-08-12, 8:21
Dobrze tak śmieciowi
konto usunięte
2013-08-12, 15:40
Siema normalni użytkownicy sadola:
pragne poprosić was o wyrozumialosc w stosunku do tego pana, co to mowi jak mu co smakuje, to dobry kanal, mowi jak jest, czesto o tym jaki syf jest w zarciu, nie jedzcie po nim tylko dlatego ze wyglada jak wyglada, dobrze gada, to jedyna popularna internetowa osobistosc wspominajaca o tym jakie g*** sprzedaja sie w sklepach. Pzdr
Tatar z założenia jest to czyste mięso wołowe - i można go smażyć. Kolor dodany do mięsa jest po to, aby OSZUKAĆ klienta, ma udawać, że mięso jest świeże. Zarówno ten tatar jak i inne "firmowe" to jedno wielkie gówno, i kto jadł kiedyś choć raz prawdziwy swojski zauważy różnicę od razu.
Gówniane firmy jak Sokołów niszczą polską tradycję, niszczą te wyszukane wrażenia smakowe jakie powinniśmy kojarzyć z określeniem tatar. Podobnie jest z jałowcową, z myśliwską, z kabanosem, polędwicą wędzoną... W tych wędlinach jest więcej gówna niż samego mięsa.
Chemii w wędlinach wcale być nie musi wychowany na Sokołowie matole. Szczególnie w mięsie suszonym , i wędzonym. A ten barwnik nie konserwuje- podkreślam on ma cię tylko zrobić w H.