Przez przeciętne należy rozumieć fakt, że jest to ponad 4000 zmiksowanych fot kobiet z różnych krajów, które w wyniku mają ukazywać najbardziej uśredniony wygląd.
Z Polską i Rosją muszę się zgodzić, ale UK wyglądałoby jak hybryda Titanica z pryszczem

.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaa "Englisz" po c🤬ju... Przecież to są grube lochy, z pyskami jak "idź stąd i nie wracaj".
Jebie ściemą...
tak wyglądałoby zmiksowanie 4000 różnych fot.
a ten czarodziej nawet uśmiech potrafił zachować.
ale jest też inna opcja. wziął jedno zdjęcie i rozmazał wszystko oprócz twarzy. Ale to by było oszustwo. W INTERNECIE!
Ta z Izraela ładna
konto usunięte
2013-04-10, 1:10
Mój typ to Peruwianka, ale lndyjka też jest niczego sobie.
konto usunięte
2013-04-10, 1:28
wyglada na fake, normalne zdjecia z efektem wokol twarzy, na niektorych widac jakby zdjecia byly robione pod dosc sporym katem np japonia albo monglia, chyba ze taki z niego c🤬jowy fotograf
konto usunięte
2013-04-10, 1:40
może coś w tym kapki racji jest. Choć w 100% racja taka iż Polki nie są najładniejsze na Świecie. Tą teze głoszą głównie Niemcy i Anglicy, którzy muszą w c🤬j browarów wypić by ichsze panny im się podobały :]
konto usunięte
2013-04-10, 3:04
W c🤬tych powinna być koza ^^ przyznam że mi się filipinka spodobała
konto usunięte
2013-04-10, 4:24
Wszystkie ładne, a na ulicy tyle pasztetów.
konto usunięte
2013-04-10, 7:18
Kto jest brzydszy od Niemców? ...... Niemki
a mnie jeszcze ż__ówki brakowało
konto usunięte
2013-04-10, 9:52
Tak k🤬a wygląda przeciętna angielka
konto usunięte
2013-04-10, 17:10
Bo Ż__ówki to dobre dupy są, ale zależy kto jaki typ urody preferuje.
sauerps napisał/a:
edit
Obrazek
Widzę, że pisanie prawdy i ciśnięcie po dzieciach wypisujących bzdury jak zwykle niemile widziane. Przeredagowując mój usunięty komentarz tak, by był przyjazny dla dzieci z przedszkola:
Kolejny (tu wstaw dowolny wulgaryzm obrażający głupotę) żyjący z (tu pojawia się nazwa tylnej części ciała służącej do siedzenia) wyciągniętymi stereotypami, który powinien być za to (tu pojawia się nazwa wymuszonej czynności seksualnej) przez stado Murzynów. To już nawet nie jest żenujące. To jest zwyczajnie gimbazjalne i gówniane. Wiesz, to że cię twoja brzydka pani od niemieckiego zagroziła na semestr (ew. na koniec roku), nie oznacza, że musisz siedzieć w necie i z zemsty wypisywać (tu pojawia się wulgarna nazwa kupy w liczbie mnogiej).