👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stefan szufla napisał/a:
Jakim cudem Oni zawsze się klinują na tych rogatkach ?!
Sam sobie zadaje to pytanie - w porównaniu do jełropy mają torów 10 razy mniej a co chwila widzimy takie obrazki - może amtrack ma jakoś inaczej tory zbudowane że opony się klinują albo to wina tuska
Tam często takie lawety,gdzie jest niski prześwit siada na ramie bo przejazd kolejowy jest ciut wyżej niż droga ,u nas zazwyczaj jest równo.
może trafiło mi sie przypadkiem, ale kiedyś oglądając sobie towarowe wagony santa fe dało sie dostrzec, że mają tylko 4 klocki hamulcowe na wózek. w europie zawsze są 4 na oś.
Wygląda na jakiś przydomowy bunkier. Od paru lat spore zainteresowanie.
Siriuz napisał/a:
Wygląda na jakiś przydomowy bunkier. Od paru lat spore zainteresowanie.
Szambo z tworzywa a nie bunkier
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie