@up all A ja szanuję poczucie wolności i godności faceta. Przyjeżdża sobie raz na jakiś czas do krainy wiecznego gówna powk🤬iać lokalne dzikusy, może przegląda wasze płomienne gazy z dupy i ciśnie z waszego żałosnego p🤬lenia.
No ale jakże tak, PiS obrażajo, h🤬je tempe, czeba nadziacz je na widły. Żenada
Sam jestem wrogo nastawiony do całego sp🤬olenia płynącego z Zachodu, nie życzę sobie promowania sodomii w moim kraju i fałszowania historii na korzyść oprawców. Niemniej jednak obraża mnie jako myślącego człowieka rozdawnictwo pieniędzy wypracowanych przez najbardziej produktywne jednostki na rzecz nierobów i śmierdzącej patologii, tanie, perfidne i chamskie kupowanie głosów elektoratu, niszczenie "prywaciarzy", i głęboma korupcja oraz kolesiostwo w tym cyrku pod szyldem PiS. Także jako trzeźwo myślący człowiek piszę, won z PiSem. Ta partia jest znacznie bardziej destruktywna dla tego państwa niż chłoptasie i dziewczynki Tuska, etatowe debile z Platformy. Ogółem to kazałbym wyp🤬alać WSZYSTKIM ugrupowaniom w polskiej polityce. Dali jawne świadectwo tego, że demokracja w Polsce nie sprawdza się. Ba, w zasadzie nie sprawdza się nigdzie. System może działać tylko wtedy, kiedy najwięcej do powiedzenia mają ci, co dają temu systemowi najwięcej środków. A w Polandii, szanowni państwo, tępi się przedsiębiorcę na rzecz śmierdzącego patusa z blokowiska. Powszechne prawo wyborcze było błędem logicznym, który kosztował i dalej kosztuje nas dwie wojny światowe i rozkład cywilizacji europejskiej. Furtka do apokalipsy.

No ale jakże tak, PiS obrażajo, h🤬je tempe, czeba nadziacz je na widły. Żenada

Sam jestem wrogo nastawiony do całego sp🤬olenia płynącego z Zachodu, nie życzę sobie promowania sodomii w moim kraju i fałszowania historii na korzyść oprawców. Niemniej jednak obraża mnie jako myślącego człowieka rozdawnictwo pieniędzy wypracowanych przez najbardziej produktywne jednostki na rzecz nierobów i śmierdzącej patologii, tanie, perfidne i chamskie kupowanie głosów elektoratu, niszczenie "prywaciarzy", i głęboma korupcja oraz kolesiostwo w tym cyrku pod szyldem PiS. Także jako trzeźwo myślący człowiek piszę, won z PiSem. Ta partia jest znacznie bardziej destruktywna dla tego państwa niż chłoptasie i dziewczynki Tuska, etatowe debile z Platformy. Ogółem to kazałbym wyp🤬alać WSZYSTKIM ugrupowaniom w polskiej polityce. Dali jawne świadectwo tego, że demokracja w Polsce nie sprawdza się. Ba, w zasadzie nie sprawdza się nigdzie. System może działać tylko wtedy, kiedy najwięcej do powiedzenia mają ci, co dają temu systemowi najwięcej środków. A w Polandii, szanowni państwo, tępi się przedsiębiorcę na rzecz śmierdzącego patusa z blokowiska. Powszechne prawo wyborcze było błędem logicznym, który kosztował i dalej kosztuje nas dwie wojny światowe i rozkład cywilizacji europejskiej. Furtka do apokalipsy.
@Katie Według Twojego toku myślenia wytatuowanie sb na czole "j🤬 policję" nie oznacza że jest się debilem tylko inteligentem który znalazł sposób aby powk🤬iać pewne grupy społeczne a później się z tego śmiać? :v
Szkoda ze nie ma emotikony haha

podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Może być? Też takie śmieszne....
Jednak nie wgrywa się. Jak usunąć posta?.....
Jednak nie wgrywa się. Jak usunąć posta?.....
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
I jedni i drudzy mają swoje za uszami. PO prywatyzowało i kręciło wałki na boku o jakich k🤬a przeciętny Kowalski nawet by nie śnił, a PiS rozdaje na lewo i prawo programy z plusem, na które każdy normalny obywatel musi zap🤬lać, bo patola lubi sie pobawić (wystarczy prześledzić największą grupę "odbiorców" tego programu na przestrzeni tych kilku lat). Więc co z tego że minimalna idzie w górę, jak koszty życia względem skali też poszły w górę i finalnie tylko cyferki tak naprawdę się zwiększyły? Do tego PiS zmienił TVP w drugą TV Trwam i podobnie jak TVN, krzywią dzięki niej rzeczywistość w drugą stronę plus jak każda ekipa rządowa, sami kręcą swoje wałki, które poznamy po x czasu, jak dojdzie do władzy zupełnie inna partia. Póki co PiS własne afery zasłania demaskowaniem przekrętów poprzedników. Finał jest taki, że mam w c🤬ju i jednych, i drugich.
PS. Programy socjalne - owszem, są potrzebne, ale z drugiej strony musi też być wola do pracy, czy zmieniania jakoś swojego życia na lepsze, jeśli jest to możliwe. Pomóc należy faktycznie niepełnosprawnym, niezdolnym do pracy, starszym, a nie k🤬a madkom żyjącym w konkubinacie z przysłowiowym Zdzichem spod budy z piwem, całkowicie zdolnym do roboty, ale jej nie podejmującym, trudniącym się jedynie robieniem kolejnych bachorów , żeby podnieść swoją "pensję" z 500+.
PS. Programy socjalne - owszem, są potrzebne, ale z drugiej strony musi też być wola do pracy, czy zmieniania jakoś swojego życia na lepsze, jeśli jest to możliwe. Pomóc należy faktycznie niepełnosprawnym, niezdolnym do pracy, starszym, a nie k🤬a madkom żyjącym w konkubinacie z przysłowiowym Zdzichem spod budy z piwem, całkowicie zdolnym do roboty, ale jej nie podejmującym, trudniącym się jedynie robieniem kolejnych bachorów , żeby podnieść swoją "pensję" z 500+.
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters