Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-02-19, 9:17 1
wielki mi Hiob - nie jest lepszy od tego, kogo obraża. Swiętojebliwy jak sk🤬ysyn, a sam chwali się ile to nie wyj🤬 kasy na kompresor do swojej BWM M3 ... przez dobrobyt w USA zapomniał o grzechu pychy - a przecież, kto jak kto, ale on powinien o tym pamiętać. Wolę oglądać filmy polishadama28 - ten mimo braków w języku polskim i wulgarnego słownictwa przynajmniej nie udaje kogoś, kim nie jest.
Zgłoś
tomek2302 2013-02-19, 11:27
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 11:28 1
JURIJ_77 napisał/a:

wielki mi Hiob - nie jest lepszy od tego, kogo obraża. Swiętojebliwy jak sk🤬ysyn, a sam chwali się ile to nie wyj🤬 kasy na kompresor do swojej BWM M3 ... przez dobrobyt w USA zapomniał o grzechu pychy - a przecież, kto jak kto, ale on powinien o tym pamiętać. Wolę oglądać filmy polishadama28 - ten mimo braków w języku polskim i wulgarnego słownictwa przynajmniej nie udaje kogoś, kim nie jest.

Co Ty pie*dolisz?! Zazdrość i 'polskość' w najgorszym tego słowa znaczeniu przez Ciebie przemawia i tyle. Sam się tego wszystkiego dorobił ciężką, uczciwą pracą (którą zresztą kocha - pewnie to jeszcze bardziej Ciebie szczypie). Kto by nie chciał w jego wieku mieć problemów takich jak on: budowa nowego domu czy kompresor do M3?! Akurat tam to jest możliwe. Gość kiedyś zaryzykował, wyjechał i poradził sobie. Kto broni komukolwiek wyjechać za pracą do USA?! Sami Polacy urządzają sobie tutaj syf i bagno, więc dlaczego ma być mu nas żal? Ma być przez to męczennikiem czy jak?! Gdzie Ty widzisz grzech pychy - bo pokazuje co sobie kupił za WŁASNE pieniądze? No tak, powinien jeździć starym fordem, mieszkać w baraku jak Twój pupil, trochę poklnąć i nie być taki fanatyczny - wtedy byłoby spoko, nie miałby lepiej od Ciebie.
Aha, niech pierwszy bez grzechu rzuci kamień - tak to chyba w Piśmie jest, haha. Z kolei ten łysy jest niestety zwykłym prymitywem, oglądają go tylko bezmózgi.
Zgłoś
Włodzimierz 2013-02-19, 14:28
Prymitywem można nazwać człowieka, który mieszkając w Stanach Zjednoczonych od niemal 30 lat inie potrafi poprawnie mówić językiem urzędowym państwa, którego również jest obywatelem. Słyszeliście wy te jego dukanie? A ponadto głosi brednie jakoby to w Polsce był raj na ziemi, no tak, twierdzi tak osoba, która nie pracowała w ojczyźnie od w/w 30 lat i nie wie co faktycznie się w Polsce dzieje. A ponadto k🤬a głosuje w wyborach... Geniusz. Niech wraca, jako wypłatę zamiast swych dolarów dostanie końskie wymiociny. I niestety, zalać do pełna bak swojej Mki będzie mógł raz na pół roku.

Podsumowując, mieszka tam to niech mieszka, lata mi to koło c🤬ja, ale niech nie p🤬li swoich farmazonów bo się rzygać chce.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 16:25
innyczlowiek napisał/a:

Co Ty pie*dolisz?! Zazdrość i 'polskość' w najgorszym tego słowa znaczeniu przez Ciebie przemawia i tyle. Sam się tego wszystkiego dorobił ciężką, uczciwą pracą (którą zresztą kocha - pewnie to jeszcze bardziej Ciebie szczypie). Kto by nie chciał w jego wieku mieć problemów takich jak on: budowa nowego domu czy kompresor do M3?! Akurat tam to jest możliwe. Gość kiedyś zaryzykował, wyjechał i poradził sobie. Kto broni komukolwiek wyjechać za pracą do USA?! Sami Polacy urządzają sobie tutaj syf i bagno, więc dlaczego ma być mu nas żal? Ma być przez to męczennikiem czy jak?! Gdzie Ty widzisz grzech pychy - bo pokazuje co sobie kupił za WŁASNE pieniądze? No tak, powinien jeździć starym fordem, mieszkać w baraku jak Twój pupil, trochę poklnąć i nie być taki fanatyczny - wtedy byłoby spoko, nie miałby lepiej od Ciebie.
Aha, niech pierwszy bez grzechu rzuci kamień - tak to chyba w Piśmie jest, haha. Z kolei ten łysy jest niestety zwykłym prymitywem, oglądają go tylko bezmózgi.

wiesz co Ci powiem? A w sumie ... nie chce mi się. Zapytam tylko czy tu jest k🤬a SADOL, czy j🤬a niedzielna szkółka dla fanatycznych religijnych przychlastów? Tak - jestem wierzący. Ale tak jak wielu ludzi moja wiara przygasa dzięki takim fanatycznym debilom, księżom r🤬ającym dzieci i ich przełożonym, którzy te sytuacje tuszują.

kończąc temat:

WicieK napisał/a:

Podsumowując, mieszka tam to niech mieszka, lata mi to koło c🤬ja, ale niech nie p🤬li swoich farmazonów bo się rzygać chce.

ogólnie cała wypowiedź użytkownika WicieK - sam bym tego lepiej nie ujął ... BRAVO !!!

BTW:

innyczlowiek napisał/a:

Polak-katolik ... k🤬a ...
Zgłoś
Ramsey007 2013-02-19, 17:43
A to, że Hiob to debil nie mający pojęcia jak jeździć samochodem - ba! - nie mający pojęcia jak siedzieć za kółkiem to już inna sprawa..

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-20, 16:04
Ramsey007 napisał/a:

A to, że Hiob to debil nie mający pojęcia jak jeździć samochodem - ba! - nie mający pojęcia jak siedzieć za kółkiem to już inna sprawa..

Ba! Wiadomo, że jesteś ekspertem. Podziel się z nami tą ogromną wiedzą i doświadczeniem.
Zgłoś
Ramsey007 2013-02-21, 18:46
innyczlowiek napisał/a:

Ba! Wiadomo, że jesteś ekspertem. Podziel się z nami tą ogromną wiedzą i doświadczeniem.

Oglądnij jego film jak na Ogonie pokazywał jak jeździć BMW.

1) Pozycja za kierownicą
2) Brak pojęcia o operowaniu kierownicą
3) Efektem tego wszystkiego była jeszcze panika i nacisksanie hamulca jak pop🤬l.

choćby to.

podpis użytkownika

Zgłoś