Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to przejdzie na główną kieruję sprawę do sądu najwyższego o zmianę nazwy portalu na RIPsadistic.pl.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
No i przeszło

Jak to przejdzie na główną kieruję sprawę do sądu najwyższego o zmianę nazwy portalu na RIPsadistic.pl.
Ponadto każdy nowy i aktualny użytkownik będzie musiał zostać oceniony osobiście, przez osobę wyznaczoną później, pod kątem stężenia sadolowości we krwi.
Mam nadzieję że papiery już złożonę.
P.S.
Admin pedał

Sądu Najwyższego już nie ma. Poza tym, aparatczycy zasiadający tam obecnie będą zadowoleni z niskiego poziomu spowodowanego tutejszym napływem opłacanych prawicowych trolli, którzy zniechęcają normalnych ludzi do aktywności.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie