Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:45
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2021-12-15, 16:22 4
Ż__ek już zaczął gówno z tiktoczka wrzucać, heh, stacza się autorytet gimbusów i pupcia piecze... i jeszcze ma czelność czepiać się Flodziaka. ...
Zgłoś
swampman 2021-12-15, 16:54 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-12-15, 17:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
baronturbina 2021-12-15, 21:38 1
Zgłoś
StaraKacapka 2021-12-15, 23:41
Zgłoś
epening 2021-12-15, 23:56 1
baronturbina napisał/a:

Radzio chłopaku nie śmiej się z kotlecików sojowych. Bylem jak Ty kiedyś ograniczony bardzo. Ale
Mam przepis zebys się mężczyzna stał w końcu:
Robisz rosół a o opisuje dalej, bo może nie znasz staropolskiego przepisu na zupę z mięsa. Proste jak j***nie: kupujesz wołowinkę, może mieć przerosty np. antrykot, do tego nóżki lub pierś z kurczaka (jak lubisz się w mięsie babrać to nóżki)z gotujesz na minimalnym ogniu. Ja preferuje garnek 5l. Wolno gotujesz z godzinkę żeby nie było szumowin. W otwartym garnku. Potem wrzucasz 2 marchewki 1/2 selera korzeń koniecznie, por, pietruszka korzeń cały około 3/4 wielkości samych marchewek. Cebule małą na palniku opalasz (ważne jest to żeby mama ci nie spusciła wpie**olu, ważne bardziej abyś pod palnik folie Alu podłożył) nie bądź p*zdą i nie dawaj kostek rosołowych bo to dla pedałów. Sól, pieprz, ziele angielskie i liść laurowy do smaku. Jak się rosołek zrobi wrzucasz kotlety sojowe. Tu są czary radzio. Mięso wyjmujesz po około godzinie. Warzywa kolejne dwie. Czosnek na sam koniec. 4 ząbki. Kotlety sojowe max 20 min. Jak przejdą rosołkiem. ( swoją droga rosół w niedziele zjedz z ojcami do familiady). Ale wracając do kotlecików, choć parówki działają podobnie to na celu mamy kotlecik i jak rosołkiem „przejdą”odsączasz na ręczniku papierowym. Szybka panierka z jaja i bułki tartej (jak wystygnie bo jajo ci się zetnie) i albo olej albo piekarnik. Makłowicz kształtował moje dzieciństwo.

aleś sie rozpisał pewnie pół nocy myślałeś nad tym
Zgłoś
radek225 2021-12-16, 1:18
Zgłoś
baronturbina 2021-12-16, 7:34
Zgłoś
ActAnonymous 2021-12-16, 8:18
Pajan napisał/a:

A wiedzieliście kanał na TikToku tej pary? Wszystko pod publiczkę robią, łącznie z tym filmem...

Jakby kogoś to miało dziwić zwłaszcza że to jest TikTok
Zgłoś
radek225 2021-12-16, 10:06 1
baronturbina napisał/a:

Oj radzio! Jak zawsze błyskotliwa i inteligentna odpowiedz. Czegoś można się po operatorze tira spodziewać? Rurek nie nosisz bo tirotrendem jest sandał i skarpeta. Kiedy się ostatni raz kąpałeś? Dzieci przez cały tydzień listonosz z sąsiadem wychowują i żonę pucują?

Zapimniales dodać, że prócz jeżdżenia tirem studiuje . Jeszcze zapomniałem dodać ile taki tirotrendowiec zarabia . Na wiosnę odbieram nowe auto z salonu dzięki tej pracy . A ty co? Magazyn za 3500 brutto i Passat B5 po kumplu/tatusiu z 3 krotnie skręconym przebiegiem? A kąpałem się przed chwilą, bo na MOPie jest prysznic i na każdym zakładzie do którego jadę . Tak więc pieski szczekają, karawana jedzie dalej . Załóż rurki i wrzuc na tik toka jak ssiesz gałę przełożonemu i jeździsz wózkiem widłowym panie mgr . W tym przypadku skrót od magazynier, a nie magister.

Zgłoś
baronturbina 2021-12-16, 10:14
radek225 napisał/a:

Zapimniales dodać, że prócz jeżdżenia tirem studiuje . Jeszcze zapomniałem dodać ile taki tirotrendowiec zarabia . Na wiosnę odbieram nowe auto z salonu dzięki tej pracy . A ty co? Magazyn za 3500 brutto i Passat B5 po kumplu/tatusiu z 3 krotnie skręconym przebiegiem? A kąpałem się przed chwilą, bo na MOPie jest prysznic i na każdym zakładzie do którego jadę . Tak więc pieski szczekają, karawana jedzie dalej . Załóż rurki i wrzuc na tik toka jak ssiesz gałę przełożonemu i jeździsz wózkiem widłowym panie mgr . W tym przypadku skrót od magazynier, a nie magister.

To teraz masz +10 do męskości i łechtania ego. Imponujesz mi jak nikt na tym portalu. Nową pandę? Szyby na korbki nie? Jakim cudem bez marudy studiujesz? Coś ś iemniasz radzio.
Zgłoś
Halman 2021-12-16, 10:51 1
radek225, ta literatura którą się tak ochoczo chwalisz w niczym twojej inteligencji nie pomaga bo masz narrację jakbyś całe swoje życie w dresie chadzał i miał jakiś problem z otoczeniem...
Zgłoś
baronturbina 2021-12-16, 11:04
Halman napisał/a:

, ta literatura którą się tak ochoczo chwalisz w niczym twojej inteligencji nie pomaga bo masz narrację jakbyś całe swoje życie w dresie chadzał i miał jakiś problem z otoczeniem...

Radek nie wiem ze człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nie. To jest jego problem. Codziennie kabinę musi odkurzać bo słoma z butów się sypie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem