Zmasowana akcja wymiany filtrów oleju i sprawdzania rdzy na podwoziu
Edit: następne
Edit2
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ewidentnie trzeba sprowadzić większa ilość inżynierów do europy. Czekam na powrót peło do władzy i u nas będą takie widoki
Młodzi ludzie imigrantów k🤬a tak zwali , nakazali dziadostwo Polsce przyjmować, ale k🤬a taki c🤬j! Polska dla Polaków!
Znów OC/AC w górę pójdzie
Sami sobie ten los zgotowali. Najgorsze że niewinni ludzie cierpią bo to ich dobytek jest niszczony,
Tak naprawdę wszyscy ci co tam byli i ich narodowość powinna być odgrodzona murem i tam sobie żyć.
Może ktoś wytłumaczyć dlaczego ci ludzie rozp🤬alają samochody, sklepy etc. zwykłych szarych ludzi? Byłbym w stanie to zrozumieć gdyby należały one do polityków.
hitmeme napisał/a:
Może ktoś wytłumaczyć dlaczego ci ludzie rozp🤬alają samochody, sklepy etc. zwykłych szarych ludzi? Byłbym w stanie to zrozumieć gdyby należały one do polityków.
Ja tam ludzi nie widzę. Kozy z zoo uciekły i panoszą się po mieście
Uwaga, poleci klasyk:
Nie mój cyrk - nie moje małpy" nie hue hue
Wychodzi na to, że w każdym kraju musi być różnorakie społeczeństwo. Europa Zachodnia ma c🤬ków, Europa Wschodnia ukrów, Usa murzynów itp. Czemu to służy? Pewnie niedługo się dowiemy
Proponuję odesłać to wszystko do tej samej ciemnej dziury z której wypełzło
U nas to powinny być takie zamieszki ale pod sejmem
VeIture napisał/a:
Dodałem kolejne filmy żeby wam nie spamować
Ty to jesteś gość
No i to jest praworządność!
Dobrze k🤬a! Niech wszystko roz🤬bią.
TerazPolska123 napisał/a:
w piątek 69 letni francuz zastrzelił 3 kurdów, przyznał ze jest rasistą, kurdowie protestują po tym właśnie zdarzeniu
gdzie można złożyć wniosek o nadanie jakiejs ulicy jego imieniem?
Jebac ich brudasow poj🤬ych .