Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
piter210 2020-02-22, 19:05
A ja tam jestem za równouprawnieniem, przyp🤬oliłbym jej z półobrotu
Zgłoś
brylant1412 2020-02-22, 19:34 4
moja żona raz rzuciła we mnie kubkiem dostałem w głowe podeszłem do niej spokojnie i wypłaciłem jej soczystego liscia i od tego czasu nigdy do mnie nie skakała.Jak raz se pozwolisz to masz przej🤬e ,nie jestem za biciem kobiet ale nie wolno sobą pomiatać.

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
racing 2020-02-22, 19:36 13
brylant1412 napisał/a:

moja żona raz rzuciła we mnie kubkiem dostałem w głowe podeszłem do niej spokojnie i wypłaciłem jej soczystego liscia i od tego czasu nigdy do mnie nie skakała.Jak raz se pozwolisz to masz przej🤬e ,nie jestem za biciem kobiet ale nie wolno sobą pomiatać.

Mogła ci przyp🤬olić słownikiem
Zgłoś
Byku35 2020-02-22, 20:06
he jak lewindowski i inne twardziela i kibice gejo twardzi
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-22, 20:14 2
Jest takie równouprawnienie, że jak uderzycie kobietę, to będziecie mieli spore problemy z prawem (słusznie), problem w tym, że w drugą stronę, to tak nie działa, kobieta może cię uderzyć, ty nie możesz oddać, chyba że chcesz mieć problemy

I jeszcze debilne komentarze mężczyzn, którzy się śmieją, że baba bije. No jak jest jebnięta, to bije, a co ma chłop zrobić? Jak jej przyp🤬oli, to narobi sobie problemów. Jedyne rozwiązanie to ucinać kontakt z takimi idiotkami.
Zgłoś
sensualna 2020-02-22, 20:36
obejrzałam kilka razy i wydaje mi się że coś chamskiego jej powiedział to mu przyj🤬a xd
Zgłoś
roman970227 2020-02-22, 23:41
A p🤬licie, że p🤬duś a jak by oddał byście p🤬lili, że damski bokser...
Powinien jej oddać ale pewnie od razu by p🤬lili, że tak nie można...

podpis użytkownika

Ty ty ty
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-02-23, 1:07 2
MaciejLubicz napisał/a:

to chyba u nich normalne zachowanie

Dziękuję Ci, za przypomnienie mi jednej z najpiękniejszych rzeczy, jakie widziałem w życiu! <3

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś