Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przegrał i mu odj🤬o
Pantilion • 2018-10-28, 6:12
Nie mógł się pogodzić z porażką

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Arathnmor 2018-10-28, 8:40 23
Z takim opanowaniem nic dziwnego że przegrał.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
garota 2018-10-28, 9:37 7
Uraz mózgu to dz🤬ka.
Zgłoś
przeme13 2018-10-28, 11:39 22
Gruby się zaczepia, a potem sp🤬ala
Zgłoś
chocho 2018-10-28, 11:52 1
No to w sporcie już kariery nie zrobi.
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2018-10-28, 12:04
Co to za troglodyta?
Zgłoś
MukaPuka 2018-10-28, 12:07 9
chocho napisał/a:

No to w sporcie już kariery nie zrobi.

no nie byłbym tego taki pewiem... w prawdziwym sporcie to masz rację, ale jutubowi debile powitają go z otwartymi ramionami. Taki debil to spora oglądalność, więc pewnie zaproszą go na następną "galę" tego śmiesznego cyrku co ostatnio robili w polszy gdzie idioci z jutuba udawali, że umieją się bić.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-28, 13:05 3
o kurde jaki gremlin, zrobiłby furorę na jakimś średniowiecznym polu walki
Zgłoś
csobbol 2018-10-28, 15:27 1
Lepsze kombinacje wyprowadził w przerwie i po walce niz samej walce
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-28, 15:35 7
Zgłoś
raistpol 2018-10-28, 16:35
pijany, to do spania!

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
mypuszek 2018-10-28, 18:52
o to Dawid Ozdoba?
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-10-28, 20:39 10
Dlatego uważam że w boksie nie powinno być punktów, o ile w szermierce jest to zrozumiałe bo przecież nikt nie będzie walczył na śmierć i życie to w boksie tak jak i w większości sztuk walki tudzież w konfrontacjach powinien wygrywać ten który najdłużej utrzyma się na nogach a nie jakieś punkty, jakby zwycięstwo odnosił ten co stoi a porażkę ten co leży i robi pod siebie to nie byłoby takich sytuacji jak ta tutaj. Pewnie zaraz przyjdą znawcy i sceptycy i powiedzą że c🤬ja się znam ale zapytam, kto się zna? Pan Jezus, Konfucjusz czy Abramelin Mag? Nikt się nie zna to i ja się nie znam i tylko wyrażam własne zdanie natomiast pewnie przeczytam argument że "Jak taki jesteś mądry to sam się nap🤬laj do upadłego" a ja odpowiem: ja się nie pcham żeby dostać po ryju, uważam co prawda sztuki walki za wspaniały sport, w tym boks jednak ja sam nie pcham się żeby dostać po ryju, oni tak, ich to rajcuje więc jeśli ich to rajcuje to niech to będzie prawdziwa walka a nie na punkty. Przytoczę tutaj krótką przypowieść, wręcz cytat, starego Mistrza Kung- Fu: "Jeden c🤬j był gruby jak świnia a drugi cieniutki, może ugryzienie świni boli ale to rany po leszczynie goją się dłużej.
Zgłoś
oleck 2018-10-28, 22:14 3
W piłce nożnej też nie powinno być karnych przy remisie. Dogrywka i nieograniczony czas. Aż padną. Może wtedy karanie się piłką nozną byłoby mniejszym pedalstwem
Zgłoś
Jacuss 2018-10-29, 7:41
Wypadła mu szczęka pewnie
Zgłoś