👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@zuku73 to jest portal również dla sportowców, baaaa... z taką przerwą od sadistica jaką dostaniesz nawet sam będziesz mógł po trenować te swoje chude kikutki co to je zwiesz nogami ^^
Od dawien dawna świat dzielił się na tych dobrych co grali w piłkę w młodości i na tych pedałków co nie potrafili. Zawsze była elita i ci gorsi, których nikt nie brał do składu albo jak już to stawali na bramce.
Widać to również na sadolu czytając ból dupy p🤬deczek.
Widać to również na sadolu czytając ból dupy p🤬deczek.
Oooo kolega przestał spamować dla goldberga i wszedł na sport
Zaraz będę straszony zgłoszeniem multikonta
Oj Gimbaza, gimbaza...

@up brudasku w glan-kaloszach pewnie zawsze ciężko ci było na podwórku bo nikt nie chciał grać z tobą w piłke ale myślę, że wystarczy związać włosy, umyć buzie i zmienić buty na jakieś normalne (czyt. nie śmierdzące) a jestem pewny, że znajdziesz jakichś kolegów w liceum

Jestem z Ciebie dumny! Nie dodałeś "lewacki"
To już kolejny krok w drodze do samodzielnego myślenia. Albo po prostu pisząc swoje wypociny i zapluwając sobie brodę po prostu o tym zapomniałeś...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie