Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2015-07-07, 16:29 46
wku11 napisał/a:

Wiecie kiedy na ziemi będzie na prawdę c🤬jowo?
Kiedy pokolenie wychowane na minecrafcie, youtuberach i innym gównie zacznie mówić "za naszych czasów wszystko było lepsze".

naprawdę

na pewno

przepisz 100 razy
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-07, 17:45
a nasze wnuki będą się chwalić, "mój dziadek bronił polskiej racji stanu w Afganistanie i Iraku"
Zgłoś
BongMan 2015-07-07, 19:32 6
Ludzie, którzy grają w takie gówno jak minecraft i tak się nie rozmnożą, bo są spasionymi, brzydkimi, pryszczatymi no-lifami

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
daniel5995 2015-07-07, 20:17 1
@BongMan
To że jesteś spasionym, brzydkim, pryszczatym nolifem nie znaczy że wszyscy są, nawet gracze majnkrafta. Już chyba wolę ich niż Ciebie, przynajmniej będzie co pić.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-07, 20:26 13
popieram Bongmana, te wszystkie internetowe gierki są dla życiowych sp🤬olin, które nie wiedza co ze sobą zrobić. nigdy tego nie zrozumiem - człowieku, masz internet. z tutoriali na youtubie i pdfów, których jest od zaj🤬ia, możesz się nauczyć wszystkiego: programować, obróbki grafiki, filmów, tworzenia konstrukcji 3D, obróbki muzyki, grać na gitarze, skrzypcach, i wielu innych rzeczy, na których można trzepać taką kasę, że głowa boli. możesz pisać maile do ludzi z całego świata i zamiast oglądać wiadomości i słuchać tuska mieć informacje z pierwszej ręki. jest od c🤬ja możliwości, ale ty wolisz, jak ta j🤬a, tępa małpa, grać w jakieś gówno w stylu wowa, lola czy majnkrafta. trzeba być ciężko upośledzonym troglodytą żeby przep🤬lać przy tym czas.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-07, 20:58
Wstyd się mi trochę przyznać ale nie wiem nawet jak to wygląda ten minecraft, jednak bardziej jestem z tych staruszków od Diablo2.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-07, 21:51
up na bank się zetknąłeś
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-07, 21:54 6
zgonex napisał/a:

popieram Bongmana, te wszystkie internetowe gierki są dla życiowych sp🤬olin, które nie wiedza co ze sobą zrobić. nigdy tego nie zrozumiem - człowieku, masz internet. z tutoriali na youtubie i pdfów, których jest od zaj🤬ia, możesz się nauczyć wszystkiego: programować, obróbki grafiki, filmów, tworzenia konstrukcji 3D, obróbki muzyki, grać na gitarze, skrzypcach, i wielu innych rzeczy, na których można trzepać taką kasę, że głowa boli. możesz pisać maile do ludzi z całego świata i zamiast oglądać wiadomości i słuchać tuska mieć informacje z pierwszej ręki. jest od c🤬ja możliwości, ale ty wolisz, jak ta j🤬a, tępa małpa, grać w jakieś gówno w stylu wowa, lola czy majnkrafta. trzeba być ciężko upośledzonym troglodytą żeby przep🤬lać przy tym czas.

No. A ty jak p🤬dą byłeś, tak i jesteś. Prawda?
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-07, 22:42 3
nawet nie wiem co odpisać. nie chce mi się bawić w gierki słowne z 40-letnim koniobijcą. dziewczyna mi stygnie, także wybacz, ale dziś nie pogawędzimy. idź pograć w lola
Zgłoś
kondzio63221 2015-07-07, 23:03
Na to już chyba niestety za późno.
Zgłoś
wku11 2015-07-07, 23:25
zgonex napisał/a:

przepisz 100 razy

100 razy

Coś jeszcze?
Zgłoś
BongMan 2015-07-07, 23:31 8
zgonex napisał/a:

dziewczyna mi stygnie, także wybacz, ale dziś nie pogawędzimy.

No, i jeszcze musisz ją napompować.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-08, 0:29
BongMan napisał/a:

No, i jeszcze musisz ją napompować.

no i dobrze, przynajmniej nie wk🤬ia jak ta twoja, a z czasem będzie tylko gorzej.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-08, 11:35 2
Ty sobie lepiej kup jakieś dobre łatki i klej. Tym się martw, po c🤬j się wp🤬lasz w czyjeś życie raz kolejny?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie