sowacz napisał/a:
Pomysleć, że zarajestrowałem się tu tylko po to, żeby napisać Goregoregore, że jest skończonym idiotą. Nie uzasadnie tego, nie chce mi się wdawać w dyskusje.
Ostatnimi czasy powszechne jest, co da się zaobserwować zwłaszcza wśród internautów, mieszanie ludzi z błotem tylko i wyłącznie dlatego, że się z nimi nie zgadzamy.
Colossus napisał/a:
Goregoregore, wiesz co to jest klasyka ?
W tym konkretnym przypadku definiuję ją na własny użytek jako coś, co jest powszechnie znane fanom gatunku (tu szeroko rozumianego horroru) i odcisnęło swe piętno na innych dziedzinach twórczości.
Przykładowo wspomniany Hellraiser - moda na płaszcze skórzane, kilka utworów muzycznych - na dzień dobry przychodzi mi do głowy "Hellraiser" Motorhead, coverowany zresztą przez Ozziego, "Hellraiser" Suicide Commando i "Hellbound" Nekromantix, do tego gry takie, jak Harrowers, czy też ubiegłoroczny film Needle, a także The Dead Pit i The Cell (stworki żywcem jak cenobici); znając życie zapowiadany na 2013 rok remake Hellraisera wszystko popsuje, jak to było też z Halloween, Piątkiem Trzynastego i Koszmarem z Ulicy Wiązów, ale nie tracę nadziei.
Bardzo odbiega to od Twojego rozumienia tego słowa?
podpis użytkownika
Post mortem per rectum