0:12 jakiś bug bo drzewo po prawej na chwile zniknelo
m................1
2014-07-29, 10:35
Wyzej komentujacym proponuje skonczyc p🤬lic o polaczkowaniu i cebuli bo robi sie to najzwyczajniej k🤬a nudne
s................k
2014-07-29, 10:44
minus media sra szczytem
prawy 6 minus media stra
n................z
2014-07-29, 12:16
Wiecie jak się nazywa Polak który je cebulę ?
.
.
.
.
Kanibal !
Wstyd mi jest okropnie za WAS oczywiście w dużej większości Polaków. Pieprzone z was szaraki które w życiu nic nie osiągnęły a krytykują ludzi niesamowicie uzdolnionych którzy pracowali całe życie na swój sukces. Pieprzona zazdrość! Sam jestem sportowcem zmagam się już od dwóch lat z kontuzją scięgna achillesa ale dalej chce walczyć i znowu zdobywać medale na mistrzostwach Polski. Kubica jest przykładem i wzorem do naśladowania bo w życiu jest coś takiego jak determinacja i dążenie pomimo przeszkód do wyznaczonego sobie celu okrzesanego własnym spełnieniem. Większość z WAS o tym nie wie dlatego gnijecie w tej biedzie!
Pozdrawiam tych z PASJĄ
Janek
f................k
2014-07-29, 12:33
Jeb..... Mistrzowie PROSTEJ wzywam krytykujących
- niech się przejadą po lesie z połową jego prędkości
DARWIN ZBIRZE ŻNIWO
Cebulaki mające problemy z parkowaniem (o ile maja juz czym) wypowiadają sie na temat kierowcy rajdowego ...
Kwintesencja interentu.
t................p
2014-07-29, 13:09
Znam ten OS z Colina McRae..
n................o
2014-07-29, 14:00
To tylko testowy. Chu*owo, że na 71. Polskim się rozj🤬.
F................t
2014-07-29, 14:13
Jeśli mam być szczery, to nie jestem hejterem kubicy, ale jakby nie patrzeć rozpiedala się chyba najczęściej ze wszystkich kierowców w swojej klasie- wychodzi brawura i brak doświadczenia (doświadczona załoga wie gdzie może zap🤬lać, a gdzie trzeba wolniej, kubica zap🤬la wszędzie, a wiadomo że wtedy są dwa uda). Media się spuszczają, bo kubica to kubica tamto. Prawda jest taka, że spokojnie mógł jeździć w F1. Chciał sobie poszaleć w terenie, to poszalał i niezbyt mu sie to opłaciło. A żyć z czegoś musi, to poszedł tam gdzie są pieniądze. A cebulaki będą kupowały ramki pod tablice rejestracyjne "Powodzenia robert", "KubicaFan" itp.
K................t
2014-07-29, 14:18
Za Kubice w rajdówce zawsze piwko. Zap🤬la jak zły. Fakt że czasem się rozjebie, ale jego przejazdy wyglądają 100x bardziej widowiskowo niż innych kierowców.
D................7
2014-07-29, 14:25
A tu już musze być piekarzem, żeby stwierdzić, że ten chleb jest c🤬jowy bo przypalony?! K🤬a, ogarnijcie się. Sport to nie tylko zawodnicy ale również widzowie. mam pełne prawo komentować wyniki Kubicy, Radwańskiej czy innego małysza i to do woli. Prawda jest taka, że Kubica sie co rusz rozdupcza i tyle. Co ma do tego fakt, ze nie jestem kierowcą rajdowym i "nie umiem tak jak on"?
Kubica jeździ agresywnie. Podczas takiej jazdy jak się zrobi mały błąd można wylecieć. No ale ciężko to wiedzieć znając szybką jazdę tylko z Need For Speeda.
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Kubica ma supernowoczesny procesor wbudowany w mózg, nie widzę innego wytłumaczenia.
D................7
2014-07-29, 17:12
Robert, SERIO? A czemu robi to częściej niż inni z czołówki? Bo agresywna jazda to nie wszystko czym się robi dobre przejazdy.