Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:12 jakiś bug bo drzewo po prawej na chwile zniknelo
konto usunięte
2014-07-29, 10:35
konto usunięte
2014-07-29, 10:44
minus media sra szczytem
prawy 6 minus media stra
konto usunięte
2014-07-29, 12:16
Wiecie jak się nazywa Polak który je cebulę ?
.
.
.
.
Kanibal !
Wstyd mi jest okropnie za WAS oczywiście w dużej większości Polaków. Pieprzone z was szaraki które w życiu nic nie osiągnęły a krytykują ludzi niesamowicie uzdolnionych którzy pracowali całe życie na swój sukces. Pieprzona zazdrość! Sam jestem sportowcem zmagam się już od dwóch lat z kontuzją scięgna achillesa ale dalej chce walczyć i znowu zdobywać medale na mistrzostwach Polski. Kubica jest przykładem i wzorem do naśladowania bo w życiu jest coś takiego jak determinacja i dążenie pomimo przeszkód do wyznaczonego sobie celu okrzesanego własnym spełnieniem. Większość z WAS o tym nie wie dlatego gnijecie w tej biedzie!
Pozdrawiam tych z PASJĄ
Janek
konto usunięte
2014-07-29, 12:33
Jeb..... Mistrzowie PROSTEJ wzywam krytykujących
- niech się przejadą po lesie z połową jego prędkości
DARWIN ZBIRZE ŻNIWO
Cebulaki mające problemy z parkowaniem (o ile maja juz czym) wypowiadają sie na temat kierowcy rajdowego ...
Kwintesencja interentu.
konto usunięte
2014-07-29, 13:09
Znam ten OS z Colina McRae..
konto usunięte
2014-07-29, 14:00
konto usunięte
2014-07-29, 14:13
konto usunięte
2014-07-29, 14:18
konto usunięte
2014-07-29, 14:25
Kubica jeździ agresywnie. Podczas takiej jazdy jak się zrobi mały błąd można wylecieć. No ale ciężko to wiedzieć znając szybką jazdę tylko z Need For Speeda.
konto usunięte
2014-07-29, 16:58
Kubica ma supernowoczesny procesor wbudowany w mózg, nie widzę innego wytłumaczenia.
konto usunięte
2014-07-29, 17:12
Robert, SERIO? A czemu robi to częściej niż inni z czołówki? Bo agresywna jazda to nie wszystko czym się robi dobre przejazdy.