jazda testowa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Wiecie jak się nazywa Polak który je cebulę ?
.
.
.
.
Kanibal !
Wstyd mi jest okropnie za WAS oczywiście w dużej większości Polaków. Pieprzone z was szaraki które w życiu nic nie osiągnęły a krytykują ludzi niesamowicie uzdolnionych którzy pracowali całe życie na swój sukces. Pieprzona zazdrość! Sam jestem sportowcem zmagam się już od dwóch lat z kontuzją scięgna achillesa ale dalej chce walczyć i znowu zdobywać medale na mistrzostwach Polski. Kubica jest przykładem i wzorem do naśladowania bo w życiu jest coś takiego jak determinacja i dążenie pomimo przeszkód do wyznaczonego sobie celu okrzesanego własnym spełnieniem. Większość z WAS o tym nie wie dlatego gnijecie w tej biedzie!
Pozdrawiam tych z PASJĄ
Janek
.
.
.
.
Kanibal !
Wstyd mi jest okropnie za WAS oczywiście w dużej większości Polaków. Pieprzone z was szaraki które w życiu nic nie osiągnęły a krytykują ludzi niesamowicie uzdolnionych którzy pracowali całe życie na swój sukces. Pieprzona zazdrość! Sam jestem sportowcem zmagam się już od dwóch lat z kontuzją scięgna achillesa ale dalej chce walczyć i znowu zdobywać medale na mistrzostwach Polski. Kubica jest przykładem i wzorem do naśladowania bo w życiu jest coś takiego jak determinacja i dążenie pomimo przeszkód do wyznaczonego sobie celu okrzesanego własnym spełnieniem. Większość z WAS o tym nie wie dlatego gnijecie w tej biedzie!
Pozdrawiam tych z PASJĄ
Janek
Jeb..... Mistrzowie PROSTEJ wzywam krytykujących
- niech się przejadą po lesie z połową jego prędkości
DARWIN ZBIRZE ŻNIWO
- niech się przejadą po lesie z połową jego prędkości
DARWIN ZBIRZE ŻNIWO
Cebulaki mające problemy z parkowaniem (o ile maja juz czym) wypowiadają sie na temat kierowcy rajdowego ...
Kwintesencja interentu.
Kwintesencja interentu.
Kubica jeździ agresywnie. Podczas takiej jazdy jak się zrobi mały błąd można wylecieć. No ale ciężko to wiedzieć znając szybką jazdę tylko z Need For Speeda.
Kubica ma supernowoczesny procesor wbudowany w mózg, nie widzę innego wytłumaczenia.
Robert, SERIO? A czemu robi to częściej niż inni z czołówki? Bo agresywna jazda to nie wszystko czym się robi dobre przejazdy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie