Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pieprzony maszynista! Gdzie on miał oczy? Dlaczego tak pędził zbliżając się do przejazdu? Staruszek mógł nie widzieć - każdemu może się zdarzyć Gdyby ten pociąg zwolnił przed przejazdem i jechał z prędkością umożliwiającą mu zatrzymanie się to uniknęlibyśmy wielu podobnych zdarzeń. Trzeba chronić słabszych uczestników ruchu tak samo jak pieszych i wprowadzić pierwszeństwo przejazdu.
Uwierz mi, jeżdżę tramwajem, który pełen ludzi waży jakieś 55-60 ton. Ludzie potrafią się na czerwonym wpindolić i mieć pretensję, że dzwonię na nich.
Pieprzony maszynista! Gdzie on miał oczy? Dlaczego tak pędził zbliżając się do przejazdu? Staruszek mógł nie widzieć - każdemu może się zdarzyć Gdyby ten pociąg zwolnił przed przejazdem i jechał z prędkością umożliwiającą mu zatrzymanie się to uniknęlibyśmy wielu podobnych zdarzeń. Trzeba chronić słabszych uczestników ruchu tak samo jak pieszych i wprowadzić pierwszeństwo przejazdu.
Omg co za debil bez podstawowej wiedzy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie