Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-01-10, 23:26 2
kurde, motocykkle to jest pękna sprawa pod warunkiem, że jeździ się z głową i potrafi się właściwie ocenić swoje możliwości oraz sytuacje na drodze.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-10, 23:32
Większość, powtarzam większość, więc nie wszyscy użytkownicy ścigaczy to debile, dlatego też motocykliści im nie pokazują ręki, gdy się wymijają.
Zgłoś
Kubusioman 2014-01-10, 23:34
Zap🤬lają jak kolędnicy po osiedlu
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-10, 23:36
w której minucie Lambo
Zgłoś
Lukasz2525 2014-01-10, 23:37 4
H🤬jnie przez caly film , przejrzalem pobieznie 3 razy , Lamborghini nie ma , jest tylko banda pedalow
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-10, 23:38
2:30 juz znalazłem
Zgłoś
DuckDodgers 2014-01-10, 23:40 4
Earth napisał/a:

Większość, powtarzam większość, więc nie wszyscy użytkownicy ścigaczy to debile, dlatego też motocykliści im nie pokazują ręki, gdy się wymijają.

Że co k🤬a? Motocykliści nie pozdrawiają kolesi na sportach podczas mijania się? Dawno większej bzdury nie czytałem.
Zgłoś
Taszar92 2014-01-10, 23:44 2
Zap🤬lają bo potrafią.. wiadomo że to ulica i może wydarzyć sie wszystko (np. jakaś baba za kierownicą coś odjebie) ale mimo to Wielki browarek dla Tych gosci bo maja jaja i umiejetnosci
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-11, 0:07 1
Prędzej miałbym jaja w gardle niż bym tak zap🤬lał motocyklem na zakrętach
Zgłoś
moskalowy 2014-01-11, 0:09
i pamiętajcie - patrzcie w lusterka bo lubię zap🤬lać.

takich panów zapraszam na tor wyścigowy - niech pokręcą czasy i wyjdzie jakie mają jaja i umiejętności
Zgłoś
rozmel91 2014-01-11, 0:14
"PS. Nie wyjebią nigdzie"
A wielka szkoda.
Jeżdza jak debile.OK. Ale krew mnie zalewa jak widze akcje typu: Patrz w lusterka,motocykle są wszedzie.
Na necie sie spinaja bo jakis biedny kolega mial wypadek i sie mu cos stało. Ale to ze wyprzedal na trzeciego i jechal ja debil to juz nie wazne.
Z Wami jest jak z pedałami, najpierw udowadniacie wszystkim jak bardzo jestescie poje**ni a jak sie wam zwroci uwage to wielkie oburzenie. Ku**w wiekszosc z Was taka jazda stwarza niesamowite zagrozenie dla innych uzytkownikow drog, ktorzy jada po pracy do domu, do rodzin,dzieci a przez takich idiotow moze im sie to nie udac.
Chcesz zapier***c ? Prosze bardzo. widzisz ze przed Toba droga pusta, to dawaj ile sie da,nikt nie broni, a jak sie cos stanie to tylko Tobie.
Adrenalina jest zajebista ale siadajac na motor nie zapomij zabrac rozumu ze soba.
Dziekuje, dobranoc
Zgłoś
pakozi 2014-01-11, 0:16 2
BINI111 napisał/a:

Po drodze jeszcze spotykają Lamborghini Aventador,
[..]
@Edit: Dla zniecierpliwionych: można oglądać od 4:50

Samochody interesują mnie znacznie bardziej od motocykli, więc włączyłem od 4:50 i czekam kuźwa na to Lambo i czekam...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-11, 0:29
Na pewno fajna adrenalinka ale..
Idioci. Niech wynajmą se tor i niech tam se tak zap🤬lają !
Nie będę pochwalał takiego zachowania bo zagrażają innym pojazdom i c🤬j mnie obchodzi ,że mają dobry skill. Prawdopodobieństwo ,że dziadzio bądź ktokolwiek nie zauważy w lusterku jednośladu zap🤬lajacego 250+ a tym bardziej 5ciu takich pojazdów przejeżdżających slalomami k🤬a..
Szczyt debilizmu.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-11, 0:49 1
Reakcja właściciela Lambo prawidłowa.
W górach pewnie 1/3 z nich by na barierkach leżała.

Ale tego KTMa RC8 bym przyjął.
Zgłoś
kalboy92 2014-01-11, 1:00 3
Ukłony za umiejętności.

Żałośni Ci co mają ból dupy, a jedyny sprzęt jakim jeździli to komar wujka...

podpis użytkownika

Fuck You.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie