📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kawałek to "Joy Kitikonti - Dirty Summer". Hazel puścił tylko remix w klubie.

a PASY GDZIE?
wyglada jakby rajdowke budowal. Wyglada nawet jakby trenowali cos z dziewczyna. Ona jako pilotka
wyglada jakby rajdowke budowal. Wyglada nawet jakby trenowali cos z dziewczyna. Ona jako pilotka

Cthulhu napisał/a:
Dlaczego ten samochód ma pękniętą szybe jeszcze przed wypadkiem?
moze wczesniej mial bliskie spotkanie z pociagiem?
Wg mnie to samochod pod rajdy zrobiony. Peknieta szybka swiadczy o nie jednym uczestnictwie w takim rajdzie.. pasazer nei koniecznie dziewczyna... ma w reku kartki, jakby zapiski z trasy.. chociaz kasków nie maja i ten autobus.. no ale czasem bywa ze cos wjedzie na odcinek .. brak pasów , brak mózgu.. wiedzial ze bedzie mocne bum nie probowal ratowac, zreszta nie bylo co- zlapal sie mocno za kiere. pozdrawiam..
P.S. Szkoda ze flaczkow nie zobaczylismy..
P.S. Szkoda ze flaczkow nie zobaczylismy..
mi to wygląda na jakieś wypatroszone Audi 80 b3
i lamusa za kółkiem
i lamusa za kółkiem

Hatch napisał/a:
Wiadomo, jak się ma gówno zamiast samochodu to trzeba przynajmniej jazdą poszpanować. No i sobie poszpanował.
Ślepy?
Pozdejmowane plastiki (odciążenie), sportowa kierownica, szutr, pasażer z jakąś rozpiską. To wskazuje na 1 - rajd. A tam nie powinno być ruchu. Prawdopodobnie kierowca autobusu wjechał na drogę "bo co go obchodzą jakieś rajdy, on tam od lat jeździ i to jest jego trasa, więc nie będzie objeżdżał wokoło".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie