👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rowerem po chodniku? Powodzenia. Życzę wysokiego mandatu.
Rowerem jeździmy po jezdni no chyba, że przy ulicy mamy ścieżkę rowerową.
Rowerem jeździmy po jezdni no chyba, że przy ulicy mamy ścieżkę rowerową.

A po drugiej stronie stoi straż miejska i wlepia mandaty za deptanie trawnika.

Maniutas napisał/a:
dodam coś od siebie w temacie - zdjęcie zrobione jakiś czas temu przy szkole dla "specjalnych" dzieci
Obrazek
Widocznie mają takie specjalne możliwości, że na końcu przejącia jest portal

Na pohybel rowerzystom? Przecież to jest przejście dla pieszych. Tak to jest jak się nie zna przepisów
Rowerzysta na przejściu dla pieszych musi zejść z pojazdu i przejść, a nie przejechać. Co innego z przejściem dla rowerzystów, ale to z tego co widzę, jest przejście dla pieszych...

150 m dalej chodziłem do przedszkola aż sie łezka w oku kreci
I co to ma być?? Takie ścierwo na głównej?
W ogóle warszawa jest do bani, tyle hajsu poszło na odbudowę i co mamy? - jakieś post radziedzkie miasteczko i 3 wieżowcami i to ma być STOLICA?
Żenada...
W ogóle warszawa jest do bani, tyle hajsu poszło na odbudowę i co mamy? - jakieś post radziedzkie miasteczko i 3 wieżowcami i to ma być STOLICA?
Żenada...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie