mam nadzieję, że podjechał na ten posterunek później i dadzą radę odczytać tablice rejestracyjne.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:04
@Radek, Lolek
Prawko dostaje się po 18 roku życia, wiec sadząc po sposobie waszych wypowiedzi, obu wam jeszcze parę lat brakuje do tej "szlifierki"...
No chyba, ze obaj mówicie, o hulajnodze elektrycznej, to przepraszam.
Prawko dostaje się po 18 roku życia, wiec sadząc po sposobie waszych wypowiedzi, obu wam jeszcze parę lat brakuje do tej "szlifierki"...
To jest filmik - manipulacja pisu żeby przepchnąć idiotyczny pomysł pierwszeństwa pieszych na pasach, a wy łykacie jak młode pelikany
Radbug napisał/a:
@Radek, Lolek
Znafco na tą szlifierkę w wieku 20 lat - jeśli masz już od co najmniej 2 lat prawo jazdy kategorii A2
24 lata - jeśli nie masz od co najmniej 2 lat prawa jazdy kategorii A2
W dupę uprzejmy kierowca na siłę chce uszczęśliwić dziecko i stwarza zagrożenie na niefortunnie umieszczonym przejściu dla pieszych. W takich sytuacjach inteligentny kierowca przejeżdża( wymusza czekanie człowieka przed pasami) i odsłania pieszego tym co jadą przed siebie bo to ruchliwa droga nie!Jak go zobaczą to się zatrzymają, Nie przez przypadek jest tam dodatkowy pas do skrętu w prawo. Przejście dla pieszych powinno być tam 50 m wcześniej!
@ up radek225, lolekmko
Piękny obraz kreujecie Panowie . Wasze wyzwiska pokazują jak mało szacunku mamy do siebie jako użytkownicy polskich dróg. niema znaczenia czym sie poruszacie tylko w jaki sposób.
W całej tej motoryzacji chodzi o to, by czerpać radość z jazdy, a nie napinać się że jestem kozak bo jeżdzę super autem czy super motocyklem. Jak dorośniecie to może zrozumiecie o to co w tym wszystkim biega.
Piękny obraz kreujecie Panowie . Wasze wyzwiska pokazują jak mało szacunku mamy do siebie jako użytkownicy polskich dróg. niema znaczenia czym sie poruszacie tylko w jaki sposób.
W całej tej motoryzacji chodzi o to, by czerpać radość z jazdy, a nie napinać się że jestem kozak bo jeżdzę super autem czy super motocyklem. Jak dorośniecie to może zrozumiecie o to co w tym wszystkim biega.
sedziazgred napisał/a:
Jeśli widzisz auto stojące lub zatrzymujące się przed przejściem dla pieszych , to co to się oznacza ?
Przed przejściem, to wiadomo, ale tutaj masz pas do skrętu w prawo i nikt się nie przygląda po co cymbał stoi. Zasłonił dzieciaka samochodem i dziwi się, że nikt się nie zatrzymuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie