👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka napisał/a:
Tłustodupej należy się piwo jak psu kiełbasa z żyletką. Tylko dzięki takim bohaterom można jeszcze jakoś nasze marne życia ciągnąć.
Szkoda ze stary Cię tak nie faszerował
Patrząc na to jak ustawiona jest kamera i jak ustawiona była blisko to była szansa, że nikt tego nie widział... Wystarczy spojrzeć jak wyglądają ludzie po drugiej stronie, Ci co stoją najbliżej widać ledwo ich głowy.
Dziewczyna pokazała dziewczynom jak wyglądają cycki. Co za odwaga i poświecenie...
majeńka napisał/a:
Tłustodupej należy się piwo jak psu kiełbasa z żyletką. Tylko dzięki takim bohaterom można jeszcze jakoś nasze marne życia ciągnąć.
Pienknie powiedziane. Zesrałem się ze wzruszenia...
Zulu-Gula napisał/a:
Bez tych legginsów to dupa z cellulitem zwisałaby jej po kolana.
Jak na ciebie to i tak za ładna
Podobno już wyłączyli jak Irlandczycy pokazali przez ten portal płonące wieże WTC

Zulu-Gula napisał/a:
Bez tych legginsów to dupa z cellulitem zwisałaby jej po kolana.
Pokaż swoją modelkę ogierze.
Ava Louise , baba ma taki wytrzeszcz oczu że od razu widać : stuknięta
Cotozafilm napisał/a:
Czy mamy obraz z drugiej strony?
Bez przesady nie jest taka tłusta rok na cardio i będzię żyleta
cycki good
Ale jeszcze w Lublinie jest , więc wpadajcie sadole obserwować może akurat jakaś cycata pokręci cycem. Wiem bo jestem z Lublina xd
Edys45 napisał/a:
Nawet tłusta nie jest. Nie szczupła, ale waga normalna, nawet się nie zbliża do nadwagi. Tylko tyłek ma jak napompowany.Bez przesady nie jest taka tłusta rok na cardio i będzię żyleta
cycki good
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie