Cudem odzyskane nagranie.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-03-17, 15:29
Krzesło elektryczne dla cwaniaka!
konto usunięte
2013-03-17, 15:43
@Biker50 Takiego pieprzenia dawno nie czytałem. Pomijam wszelkie bzdurne przykłady jakie podałeś - wydaje Ci się, że jak dostalibyśmy broń to od razu każdy by został przestępcą. Jednak to właśnie tak nie działa... większość zaczęła by mieć obawy w napaściach jeżeli jest ryzyko, że ofiara będzie miała gnata. Dlatego spada przestępczość bo posiadanie broni nie jest niczym unikatowym i niezwykłym. Dziś jak napastnik zobaczy, że wyciągnąłeś broń w jego stronę to ujrzysz na jego twarzy nie lada zdziwienie.
konto usunięte
2013-03-17, 16:03
Nie wiem o co się tak spinacie. Koleżka myślał, że jest bardzo zabawny i postanowił sobie zakpić z policjantów. Oni mieli inne poczucie humoru i sobie zakpili z niego. Raczej go nie zabili, bo wtedy nie zobaczylibyśmy tu tego nagrania. Wzięli go na dołek, spisali, być może dostał jakiś mandat (nie wiem jakie jest prawo w tamtym miejcu).
konto usunięte
2013-03-17, 16:08
IRONIA, SARKAZM, KPINA. Naśmiewanie się z naszych wad i wyolbrzymianie ich.
Wiecie na pewno jest tak, ze żyjąc w patologicznej rodzinie, na marginesie społeczeństwa inaczej odbieram obraz naszego kraju. Wypominając miłość Polaków do kieliszka, chciałem zakamuflować własne problemy alkoholowe. Mówiąc, że sąsiad na sąsiada donosi opierałem się na swoich doświadczeniach (ja strzelam z ucha 3 razy dziennie). No cóż mieszkam w Polsce B wiec mam inny pogląd na to wszystko.
Nie oczekuję, ze ktoś zrozumie moje poczucie humoru (które jest dość pokręcone) .
Dziekuje dobranoc!
Przecież filmowanie w miejscu publicznym nie jest zabronione. Służby mogą filmować swoje akcje, cywil może filmować ich pracę , może filmować inne osoby i nikt nie ma prawa temu przeszkadzać, do puki ktoś nie jest na swoim prywatnym terenie!
frk'
2013-03-17, 16:41
Moreq napisał/a:
@Kapral
tak masz 100% rację, pójdźmy nawet dalej:
- masz lepszą pracę? Pałowanie.
- masz ładniejszą żonę? Pałowanie.
- masz jakiś talent? Pałowanie.
- masz własne zdanie? Pałowanie.
Józefie Stalinie, wiedziałem że twoja śmierć była mistyfikacją. Witamy na dworze Hogwartu!
Calkowicie nie widze relacji z video. Piekne wyolbrzymienie, jak widac wiekszosci sie spodobalo, brawo!
konto usunięte
2013-03-17, 16:55
Dożywotni zakaz wykonywania zawodu za takie mecyje i zdarzało by się dużo rzadziej. Proste.
konto usunięte
2013-03-17, 17:04
konto usunięte
2013-03-17, 23:28
konto usunięte
2013-03-18, 1:13
konto usunięte
2013-03-18, 9:54