📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

oj - jedzie samochodem - sam powinien sobie pas "wyczyścić" z takich posrańców.
Mam zasadę na takich motocyklistów, zawsze na trasie jak mnie blokują czepiam się ich ogona na odległość nie większą niż 4 metry- jak siedzę w puszce, oni nie- zobaczymy kto ma stalowe nerwy. A niech spróbuje gw🤬townie przyhamować i mnie zblokować to będę miał zajebisty materiał na harda (kamerka zawsze działa).

@Kosmodysk
Zajebisty materiał na harda, i przy okazji zarzut spowodowania wypadku ze skutkiem śmiertelnym na karku
Zajebisty materiał na harda, i przy okazji zarzut spowodowania wypadku ze skutkiem śmiertelnym na karku

Kopiować filmik skopiowałeś a o tym że to BABA zapomniałeś napisać

Najwygodniej tego gościa obwiniać, ale że banda baranów zajmuje całą jezdnie to nikt nie widzi...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie