@up to, że ty nie dostrzegasz, że jednak to się dzieje to nie znaczy, że tego nie ma.
A gdzie jest to poszukam. Jest cały czas jak było cos od około 2009 raoku czyli umiarkowany burdel.

Jak na razie jedyne dyktatorskie zapędy można zaobserwować po lewej stronie
Najpierw niebezpośrednio stwierdzasz, że nie PiS, a teraz przyznajesz, że PiS działa w taki sposób? Zdecyduj się wreszcie.
Ale jedno trzeba stwierdzić, takie rozdawanie pieniędzy na prawo i lewo, srogo nasz naród będzie kosztowało.
Jak na razie jedyne dyktatorskie zapędy można zaobserwować po lewej stronie - wszechobecna cenzura, ograniczenie swobody wypowiedzi, szykany medialne i publiczne, eliminowanie niewygodnych grup społecznych, wykluczenie finansowe.
Właśnie opisałeś PIS. Nie jesteś jednak taki głupi.
Mój rząd był zainteresowany, żeby jak najwolniej wprowadzać legislację,
która skutecznie wyeliminuje wyłudzenia
A oto co powiedział Tusk:
Jeśli pyta mnie pan jako premiera, czy mój rząd był zainteresowany, żeby jak najwolniej wprowadzić legislację, która skutecznie eliminuje wyłudzenia, to musiałbym to uznać za zwykłą impertynencję
Gdy zapomnisz, że Twitter to nie wywiad z tobą w TVP przeprowadzany przez
Danutę Holecką
źródło

Co za różnica kto. PIS, PO czy inna szajka. Istotne jest tylko to, żeby tak sobie wszystko poukładać, aby mieć luz, inni na nas pracowali i był czas aby sobie posiedzieć na sadisticu i pooglądać jak innym dzieje się nieszczęście.
I o to chodzi, dlatego już prażę popcorn na październik.

A kto by pracował na pomysły PiSu?
Ci co przedtem robili dla VAT-owych przekrętasów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie