Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Przełomowy freestyle.
Snejku • 2013-01-21, 2:36
Jako, że dziś wypiłem parę piwek ze znajomym i naszło mnie na sentymenty to puściłem mu freestyle. Gadałem z nim wcześniej i pytałem czy słuchał kiedyś takiego czegoś. Odpowiedział, że nie ale wie ocb.
Tak więc puściłem mu tą bitwę i zauważyłem, że nie bardzo mu podchodzi. Zapytałem czy mu się nie podoba a on odpowiedział:
- Nie no fajne tylko to jest ustawiane nie...?

No właśnie to nie jest ustawiane i to jest w tym najlepsze i najpiękniejsze.
Nie mówię, że słucham tego na co dzień ale warto czasem wrócić i posłuchać mega miazgi.
Tutaj macie troszke bitewek, które można powiedzieć były przełomowe.

coś z mocnymi panczami:
(do 11:30 bo później jest to samo bez głosu)

part1:

part2:

Żeby nie było żadnych hejtów ze strony metalów:
Słucham też metalu, rocka i naprawdę różne gatunki przewijają się przez mojego winampa.
Tak btw. to nie rozumiem ludzi ograniczających się do jednego gatunku. To na tyle i tak się rozpisałem w c🤬j. Idę w kimono piona.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-21, 16:34 1
Zwolennikiem hh nie jestem, ale nic mnie tak nie rozbawia jak banda debili wyzywających się nawzajem
Zgłoś
pycia21 2013-01-21, 16:34 7
Gospel miał prawdziwy freestyle dla Sadola
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 16:53 2
Piwo za słuchanie poprawnej muzyki, a nie jakiegoś technoszitu (tak tak, jeździjcie)
Zgłoś
spajdero 2013-01-21, 16:55
"Tak tak chcesz jechac i miec dogrywkę a mine masz jakbym ci nasrał pod grzywke" hehe ;d
Zgłoś
ZaOsiemMinutBędzie 2013-01-21, 17:04 8
alanhawk napisał/a:

od siebie polecam bitwe MUFLON vs SKORUP

Eee tam pie****isz, to jest lepsze;-)
Zgłoś
Vicious111 2013-01-21, 17:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzydkii 2013-01-21, 17:43 2
Jak freestyle to polecam Gospela, szczególnie po pijaku.

Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 18:23 1
Rozrywka dla plebsu
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 18:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
abdul 2013-01-21, 19:01
na wolnym tylko tede i tylko w plocku

dodalo moj komentarz kurva czy nie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 19:56
Po obejrzeniu 20sek pierwszego filmiki sobie odpuściłem. Te ich teksty mają tyle sensu co te autora "że li papą".
Zgłoś
Snejku 2013-01-21, 21:47
@ Voorhees
Wiedziałem, że ktoś to wrzuci .
Też kręcę beke z tego free i widziałem chyba wszystkie przeróbki ale ogólnie to szanuję eldoke
Zgłoś
bobuniek 2013-01-22, 1:15
To jest ustawione!!!

w taki sposob ze ucza sie tesktow, sami sobie je pisza, dlatego mowia do siebie chlopie itp, zeby nie rymowac z ksywkami i maja zawsze w zapasie jakies rymy, a pozniej jak przychodzi co do czego, to udaja Freestyle, tak samo byl temat o baterii slonecznej, a nawet o niej nie wspomnial, mmmmm wypas:P oczywiscie uzywaja ksyw, no i odpowiadaja na freestyle, ale z nim nie rymuja, mowi ze nie jest cichopek, ok, ale nie ciagnal tego. gdyby chociaz rapowali o czyms co sie wydarzylo przed chwila, a nie teksty a anusa o nie wiadomo czym:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 8:11
Zgłoś
Snejku 2013-01-22, 22:59
Ogólnie gdzieś na sadisticu już była wstawiana sklejka najlepszych wejść polskiego freestylu.
Tutaj jeszcze parę fajnych bitewek:
6:00 najlepsza odpowiedź na pancz jaką słyszałem D

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem