konto usunięte
2013-01-21, 16:34
Zwolennikiem hh nie jestem, ale nic mnie tak nie rozbawia jak banda debili wyzywających się nawzajem
Gospel miał prawdziwy freestyle dla Sadola
konto usunięte
2013-01-21, 16:53
Piwo za słuchanie poprawnej muzyki, a nie jakiegoś technoszitu (tak tak, jeździjcie)
"Tak tak chcesz jechac i miec dogrywkę a mine masz jakbym ci nasrał pod grzywke" hehe ;d
alanhawk napisał/a:
od siebie polecam bitwe MUFLON vs SKORUP
Eee tam pie****isz, to jest lepsze;-)
Jak freestyle to polecam Gospela, szczególnie po pijaku.
na wolnym tylko tede i tylko w plocku
dodalo moj komentarz kurva czy nie?
konto usunięte
2013-01-21, 19:56
Po obejrzeniu 20sek pierwszego filmiki sobie odpuściłem. Te ich teksty mają tyle sensu co te autora "że li papą".
@ Voorhees
Wiedziałem, że ktoś to wrzuci

.
Też kręcę beke z tego free i widziałem chyba wszystkie przeróbki ale ogólnie to szanuję eldoke
To jest ustawione!!!
w taki sposob ze ucza sie tesktow, sami sobie je pisza, dlatego mowia do siebie chlopie itp, zeby nie rymowac z ksywkami i maja zawsze w zapasie jakies rymy, a pozniej jak przychodzi co do czego, to udaja Freestyle, tak samo byl temat o baterii slonecznej, a nawet o niej nie wspomnial, mmmmm wypas:P oczywiscie uzywaja ksyw, no i odpowiadaja na freestyle, ale z nim nie rymuja, mowi ze nie jest cichopek, ok, ale nie ciagnal tego. gdyby chociaz rapowali o czyms co sie wydarzylo przed chwila, a nie teksty a anusa o nie wiadomo czym:)
Ogólnie gdzieś na sadisticu już była wstawiana sklejka najlepszych wejść polskiego freestylu.
Tutaj jeszcze parę fajnych bitewek:
6:00 najlepsza odpowiedź na pancz jaką słyszałem

D