Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przelot dronem nad Wrocławiem
Konto usunięte • 2013-11-02, 15:00
Nagranie z przelotu donem nad Wrocławiem

Na koniec suchar.
Co robi typowy mieszkaniec Warszawy bo zobaczeniu drona? Wybiega z domu z widłami i pochodnią krzycząc "Przeto magia! Szarlatan!".

Zj***ne wiadomo skąd
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-02, 17:06 3
Przez chwilę jest srajtower, most Rędziński, Hala Ludowa a przez resztę filmiku lata nad kampusem PWr Widać Polinkę, A1, C13 i przestrzeń wypoczynkową dla studentów (z najtańszym kebabem w okolicy).
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-02, 17:11
Lindsey Stirling - Elements, jeśli ktoś szuka mjuzyki z wideło.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-02, 17:14
drogie to ?? i tytuł muzy w tlee
Zgłoś
no_co_Ty 2013-11-02, 17:23
Za suchar piwko

podpis użytkownika

Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
Zgłoś
KMD 2013-11-02, 17:35
Paszport Polsatu? Ja p🤬lę... każde dziecko wie, że wystarczy być kolegą Piaska!

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-02, 17:38 5
Warszawiakiem nie jestem, ale kiedy widze jak pseudoniemcy jadą po Warszawie to mi sie śmiać chce. Przecież u was na śląsku żyje sie w biedaszybach, kobiety mają brody i lęgniecie się w ziemi. I wy macie czelność śmiać się z wieśniaków z Warszawy?
Poza tym piwko za to że próbują z ślonska;) zrobić afganistan.;D
Zgłoś
MichaU 2013-11-02, 17:52 22
modzgi napisał/a:

Warszawiakiem nie jestem, ale kiedy widze jak pseudoniemcy jadą po Warszawie to mi sie śmiać chce. Przecież u was na śląsku żyje sie w biedaszybach, kobiety mają brody i lęgniecie się w ziemi. I wy macie czelność śmiać się z wieśniaków z Warszawy?
Poza tym piwko za to że próbują z ślonska;) zrobić afganistan.;D

Dolny śląsk to nie to samo co górny. Jak się nie znasz, to nie p🤬l.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-02, 17:57
@up
Ty masz bliżej do niemiec volksdojczu!
Poza tym różnicie się tym że w górnym śląsku 1 na 10 mówi po polsku co 1 na 5 po niemiecku a reszta bliżej nieznanym dialektem.
Natomiast na dolnym śląsku 1 na 20 mówi po polsku ,4 na 5 po niemiecku a reszta w języku mordoru.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-02, 18:08 9
Wrocław jest zajebisty a lamusy dupa cicho
Zgłoś
simek147666 2013-11-02, 18:14 6
"Ty masz bliżej do niemiec volksdojczu!
Poza tym różnicie się tym że w górnym śląsku 1 na 10 mówi po polsku co 1 na 5 po niemiccku a reszta bliżej nieznanym dialektem.
Natomiast na dolnym śląsku 1 na 20 mówi po polsku ,4 na 5 po niemiecku a reszta w języku mordoru."

Nie wiem jak się k🤬a cytuje i przez niewiedze nap🤬lam właśnie dwa posty, ale człowieku Ty tak p🤬lisz, że uszy więdną Smutny ignorancie ty.
Zgłoś
rigsuit 2013-11-02, 18:15
Jeszcze brakuje tego żeby takie drony z powietrza mierzyły prędkość samochodów i swoim ultra zajebistym zbliżeniem namierzały tablice rejestracyjne, lub przed tym jebnąć obowiązkowe nadajniki do samochodów z zakodowanymi danymi dowodu rejestracyjnego.
Zgłoś
kolkapl 2013-11-02, 18:38 4
21 wiek, kosiarki spadaja na glowy
Zgłoś
tranzystor 2013-11-02, 18:58
SzpaneRR napisał/a:

...Nagranie z przelotu donem nad Wrocławiem....

Fajne tam "drony" macie. Na takim pułapie, to faktycznie można go widłami strącić
Zgłoś
kolborano 2013-11-02, 20:50
Mała mieścinka to i lot krótki a na takie magie to szkoda wideł. Z resztą nie widłami tylko słoikami, które od mamusi przywozicie z cebulandu i nie Warszawiak tylko warsawiak albo słoik.

podpis użytkownika

"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-02, 21:15
Tępe c🤬je
Widać że trolluje
Wy sie napinacie
i sracie w gacie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie