👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Rosjanie wcale tak do końca nie byli bez winy
wiadomosci.onet.pl/kraj/szef-rosyjskich-spottersow-msw-rosji-sprzeciwi...
Rosjanie wcale tak do końca nie byli bez winy
wiadomosci.onet.pl/kraj/szef-rosyjskich-spottersow-msw-rosji-sprzeciwi...

Kto pokazał ludziom, że powinni mieć zły stosunek do Czerwonego Marszu? Media
Kto gani ludzi, których udało się nakręcić na walkę z Marszem, Którego Nie Było? Widać
Kto będzie zbierał laury za kolejną ofensywę na "kibolstwo"? Spodziewamy się
Nihil novi madafaka
Kto gani ludzi, których udało się nakręcić na walkę z Marszem, Którego Nie Było? Widać
Kto będzie zbierał laury za kolejną ofensywę na "kibolstwo"? Spodziewamy się
Nihil novi madafaka

Smutno się robi jak się tak patrzy na zacietrzewionych nacjonalistów z Polski

t[e]rroR napisał/a:
wypad z tond bolszewiku !!
"z tond"? Powiedz że żartujesz

Tak jest jak media nakręcają histerie i podnoszą temperature. Tak jest jak pseudonarodowe organizacje/partie jak PiS, MW, ONR i Nowa Prawica puszą się jak pawie. A Rosjanie to słowaniańscy bracia. Poza tym - mieszanie polityki i sportu razem to kurestwo.
A kobieta fajna. Chętnie bym się z Nią umówił.
A kobieta fajna. Chętnie bym się z Nią umówił.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie