Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Policeman 2013-10-08, 22:54 1
@chickeneatingcat: To on pisze czy ty? Naucz się więc pisać, podejrzany głupku.
Zgłoś
own33333d7 2013-10-08, 22:59 1
chickeneatingcat napisał/a:

Ostatnio BongMan podejrzanie mądrze piszę :d

pewnie ciągle naj🤬y
Zgłoś
j................n 2013-10-08, 23:04
zawsze tak jest. jak za wygodnie, to sie w dupach przewraca.
Zgłoś
klucha358 2013-10-08, 23:06
BongMan napisał/a:

Tym tekstem o marnowaniu zdrowia i pracy 16-19 godzin przebił wszystkie moje kawały. Za swoje biuro nie płaci, za benzynę nie płaci, jego praca polega na siedzeniu na dupie i p🤬leniu frazesów, zarabia na tym ponad 10 000zł + od c🤬ja dodatków za to, tamto i sramto, a do tego ma immunitet czyli de facto jest ponad prawem, a jeszcze kutafon narzeka. A ja nak🤬iam fizycznie po 10 godzin za najniższą krajową z dala od ojczyzny, którą to zniszczyli tacy ludzie jak on. Mimo to się cieszę, że mam pracę. Panie (p)ośle, zamienimy się?

A w czym widzisz problem ? A Ty co matka Teresa z Kalkuty ? K🤬a podejrzewam ze jakbys siedzial na jego miejscu albo ktokolwiek tez bys c🤬ja robil i zniszyczyl bys ta ojczyzne podobnie jak on albo i bardziej . Nie ze jestem za politykami ale wk🤬ia mnie takie gadanie "tylko narzekanie" "ja bym robil to lepiej" Bongman podejrzewam ze robil bys to samo z karnetem pod biurkiem u pana Donalda
Zgłoś
WidziszINieGrzmisz 2013-10-08, 23:10 1
Parafrazujac pewnego komika: "Ja myslalem, ze goscie co klada dachy w srodku lipca to maja przej🤬e, ale co ja tam wiem" Widocznie byc poslem i tracic zdrowie w podrozach to jeszcze ciezsza praca.
Zgłoś
Mikesz89 2013-10-08, 23:10 2
Cytat:

Tym tekstem o marnowaniu zdrowia i pracy 16-19 godzin przebił wszystkie moje kawały. Za swoje biuro nie płaci, za benzynę nie płaci, jego praca polega na siedzeniu na dupie i p🤬leniu frazesów, zarabia na tym ponad 10 000zł + od c🤬ja dodatków za to, tamto i sramto, a do tego ma immunitet czyli de facto jest ponad prawem, a jeszcze kutafon narzeka. A ja nak🤬iam fizycznie po 10 godzin za najniższą krajową z dala od ojczyzny, którą to zniszczyli tacy ludzie jak on. Mimo to się cieszę, że mam pracę. Panie (p)ośle, zamienimy się?

Jak jesteś nieudacznikiem życiowym, to się tak zap🤬la za minimalną krajową i to na dodatek za granicą....
Zgłoś
Ingles 2013-10-08, 23:21
@BongMan to zostań posłem. Ktoś ci zabrania? Przywiązany do kaloryfera jesteś? Nie? Nie dasz rady? Więc jeśli nap🤬lasz takimi frazesami to jesteś gorszy niż oni. Bo na ich miejscu robiłbyś to samo, a jedyna różnica między wami jest taka, że nie jesteś i nigdy nie będziesz na ich miejscu. Jesteś zbyt tępy.
Zgłoś
maciek24043 2013-10-08, 23:21 1
@up tu nie chodzi tylko o kasę. Lepiej siedzieć za granicą, niż w tym syfie, bo służba zdrowia jest normalna, prawo logiczne, a rząd dba w jakiś sposób o obywateli, a nie jebie ich w dupę na każdym kroku...
Zgłoś
T0B1 2013-10-08, 23:24
Kto płaci? Ja wiem, może pracodawca czyli my. Dotarcie do miejsca pracy to też jej część, zostawienie w niej swojego zdrowia również. Tylko nie ma tego zapisanego w umowie o pracę. A tacy z nich socjaliści...

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
seba1415 2013-10-08, 23:59 7
Ingles napisał/a:

@BongMan to zostań posłem. Ktoś ci zabrania? Przywiązany do kaloryfera jesteś? Nie? Nie dasz rady? Więc jeśli nap🤬lasz takimi frazesami to jesteś gorszy niż oni. Bo na ich miejscu robiłbyś to samo, a jedyna różnica między wami jest taka, że nie jesteś i nigdy nie będziesz na ich miejscu. Jesteś zbyt tępy.

Ty jesteś jakiś głupi? To co? To że ten koleś siedzi w rządzie nie znaczy że jest jakiś super k🤬a inteligenty. BongMan dobrze mówi, mam prawo krytykować pajaców którzy dla mnie (w przypadku tych sk🤬ieli raczej nie powinienem tego tak nazywać ale c🤬j tam, bo jak widać c🤬ja robią) "robią".

Znaczy że jak ktoś coś c🤬jowo robi to co? Nagle mam zamienić się z nim miejscami i mam to lepiej zrobić? Jak lekarz c🤬jowo mnie wyleczy to mam sie k🤬a sam leczyć?
Otóż według mnie masz c🤬jowy tok myślenia.
Powinniśmy wszyscy rozliczać tych sk🤬ieli co tam siedzą i stawiać na ich miejscu takich co jak to sam napisałeś "nie robiliby tego samego".

Wk🤬iłem się bo nienawidzę ludzi którzy potrafią bronić innych argumentami typu "zrób se lepiej", nie każdy w życiu jest politykiem, nie każdy lekarzem, k🤬a mać skoczkiem narciarskim czy innym, już widzę jak lakiernik spieprzył ci auto a ty mu na to "heh mogłem sam to sobie zrobić lepiej ale jestem na to za tępy więc masz te 500zł za to że zrobiłeś chociaż c🤬jowo". Po to oni siedzą w rządzie żeby zajęli się dobrem obywateli RP oraz swojej ojczyzny.
Ale co ty tam rozumiesz, tłumaczysz BongManowi jak tamten adaś więc o czym tu pisać.
Zgłoś
klint0n 2013-10-09, 0:23
BongMan napisał/a:

Dobra k🤬a! Przyznać się kto BongMan'owi się wj🤬 na konto?
Zgłoś
Tiquer 2013-10-09, 9:17
@bongman
jeszcze po tych wszystkich Twoich opowieściach gdzieś to nie był i czegoś nie robił brakowało, żebyś posłem został :X
Zgłoś
C................e 2013-10-09, 12:21
Nie wiem jak wy drodzy sadole ale ja Adama Jude Szejnfelda nazywam "Laleczka Czaki" . Przyznajcie że podobny.
Zgłoś
R................c 2013-10-09, 12:57
Chcecie czy nie ale taki np. minister ma ciężką robotę. Tak są pieniądze i władza bla bla. Ale ani zar🤬ać bo afera ani się naj🤬 bo znowu afera ani powozić zajebistym autkiem bo nie wypada. Widzieliście grafiki ministrów? Zaj🤬e po boki są jakimiś spotkaniami i wyjazdami. To jest męcząca praca a jeszcze za to wszystko ludzie cie nienawidzą i bluzgają w necie. Nie chciałbym być politykiem, c🤬jowa robota. Lepiej być w biznesie.
Zgłoś
L................k 2013-10-09, 21:48
BongMan napisał/a:

Tym tekstem o marnowaniu zdrowia i pracy 16-19 godzin przebił wszystkie moje kawały

Nie było to trudne
Zgłoś