Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
kombbatant 2013-03-08, 20:51
tylko sie nie bijcie dziewczyny tutaj-kazda z Was ma swoje racje a racja jest jak dupa kazdy ma swoja:) wiec schowajcie pazurki
Zgłoś
Devilyn 2013-03-08, 20:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 21:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 22:14
Ale narzekacie, jak nie pasuje bo za słabe to na harda wypad.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 22:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 23:25 1
Wzruszyłem się...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 23:37 1
Zgłoś
MudPie 2013-03-09, 1:13
film jest po prostu nudny.. ot niecodzienna przemowa, wielkie mi alo.. spodziewałem się jakiegoś rage attack a tu tylko jedna wielka tęcza i słodkość.
Zgłoś
cracker10 2013-03-09, 2:10 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-09, 2:38
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-09, 2:58 2
Jestem w Polsce i tam gdzie jestem obowiązuje język Polski !! Byłem w Dani mówiłem po angielsku bo inaczej nie umiałem ... byłem w Holandii mówiłem po niderlandzkim/angielskim ... Teraz jestem w swoim KRAJU i TU mamy język Polski ... więc schowajcie się gimbusy z angielskim w Polsce ... kiedyś kazali uczyć się ruskiego teraz angielskiego ... a na Historii uczymy się o zwycięstwach gracji włoch egiptu czy innego kraju a nie o HISTORII naszej Polskiej !! Jak ktoś do nas przyjeżdża to niech ma szacunek do nas i przynajmniej stara się ze słownikiem mówić po Polsku !! Historia prawdziwa ... Empik Lublin Plaza ... Dziewczyna przychodzi z zapytaniem o pracę ... jestem naocznym świadkiem ... wszystko ok ... pada pytanie czy zna pani język angielski ... dziewczyna mówi, że rozumie ale wypowiedzieć się z gramatyką nie potrafi ... kierownik empiku czy może podwładny stwierdza, że nie nadaje się do pracy ... Czy w Polsce znając język Polski nie mogę pracować bo nie znam języka angielskiego w zwykłym sklepie co 99,99999% to POLACY ?? ... Sam jak bym znał język angielski dobrze nie było by mnie TU pomimo miłości do Kraju ...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-09, 14:44 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-09, 14:56 2
okar19, po pierwsze, znam dobrze angielski i zrozumiałem film, więc już na wstępie się mylisz; po drugie: widać właśnie kto się napina, sapie i toczy pianę i tym samym komu brakuje kultury; po trzecie nie zaliczam się do odłamu, który wyzywa, bo w przeciwieństwie do Ciebie zostałem właściwie wychowany, więc nie imputuj mi takich rzeczy;
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem