👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Walić podnoszenie ręki w jeden lub drugi sposób....
Co jest ważne? Że w Polsce Niemcom nie udało się zrobić jednostki SS tak jak w większości krajów.
Co jest ważne? Że w Polsce Niemcom nie udało się zrobić jednostki SS tak jak w większości krajów.

piotrj3 napisał/a:
Walić podnoszenie ręki w jeden lub drugi sposób....
Pełnoprawnej jednostki SS nie ale istniało coś takiego jak Polnische Wehrmacht którego oficerowie (Czyli Polacy) byli w SS.

Wiele razy widziałem chłopaków z ONR na marszach, ale nigdy nie widziałem jakby ktokolwiek halilował.

ONR oficjalnie potępia hajlowanie, czci BOHATERÓW którzy zginęli w obozach zagłady. Nazistowskich, niemieckich i sowieckich.
ONR powstał w 1934 roku i tkw "hajlowanie" było ich znakiem przed tym zanim w Polsce zwykli ludzie wiedzieli kto to jest hitler. A z tego co mi wiadomo to ONR oficjalnie zakazał "hajlowania" w jakiejkolwiek sytuacji, więc ludzie używający znaku są albo nie doinformowani albo głupi.
I_am_G
"hajlowanie" bylo w Polsce zanim nawet sie Hitler urodzil, a hajlowal nawet Bejtar (prosze sobie wygooglowac kto to).
Poza tym ONR od 2003 roku nie pozdrawia tym gestem na demonstracjach, a pismaki jaraja sie zdjeciami z roku 2002
.
Narodowi socjalisci przy hajlowaniu odbijaja reke od piersi, a Polacy tylko podnosza reke do gory, pozdrawiam.
up
Hitlerowcy też nie mordowali po 1945 roku.
"hajlowanie" bylo w Polsce zanim nawet sie Hitler urodzil, a hajlowal nawet Bejtar (prosze sobie wygooglowac kto to).
Poza tym ONR od 2003 roku nie pozdrawia tym gestem na demonstracjach, a pismaki jaraja sie zdjeciami z roku 2002

Narodowi socjalisci przy hajlowaniu odbijaja reke od piersi, a Polacy tylko podnosza reke do gory, pozdrawiam.
up
Hitlerowcy też nie mordowali po 1945 roku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie