- Wymyśl sobie chałupę na którą cię nie stać
- Dporowadź budowę do stanu surowego otwartego gdy skończy się kasa
- Wstaw jedno okno w jednym pokoju i mieszkaj w nim latami
- Resztę zostaw żeby niszczała zalewana deszczem i obsrywana przez ptaki
Dodatkowego smaczku dodaje:
- Awangardowa, odważna architektura powodująca, że nie da się tego sprzedać gdyby nawet ktoś wpadł na pomysł odzyskania części kasy
- Zasilanie pociągnięte z domku obok przy pomocy białego kabla przycharchanego do ściany
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-02-15, 11:50
krasnal_hałabała napisał/a:
Rumuni współpracowali z nazistami a Cyganie byli przez nazistów zabijani. Rumunem był Vlad Palownik.
Z Niemcami kolego, Niem-ca-mi
Tak btw, idąc za takim nazewnictwem, skoro panuje u nas socjalizm i pod katolickim płaszczykiem rządzą komuniści, historia w przyszłości nazwie nas socjalistami?
Dokładnie to co mówi krasnal. Rumunia to kraj z przemilymi i pomocnymi ludzmi, kraj który od Polski różni się tym,że u nas są zajebiste blondynki a u nich brunetki i mają trochę większą korupcje w rządzie i wszędzie śmiecą a cyganie u nich jeżdzą cygańskimi wozami i żyją sobie w swoich domach a nie na ulicy.. Ceny, drogi, podejście do życia, narzekanie to samo. No i może jeszcze doceniają Unie Europejską bo u nich widać jeszcze ten hajs wpompowany w nich, o którym co 2 polaczek już zapomniał.
tak to jest jak się z taboru przesiada na buudynki
Putikonto napisał/a:
to są górskie okolice, to jest moje miasto Pabianice
Brawo za odwagę. Nie każdy by się przyznał.
Autor materiału naprawdę wiele wywnioskował z samego zdjęcia. Krzysztof, to Ty ?
Mała poprawka, Normanowie jak i Frankowie pod wodzą również di Normandi ale już Wilhelma Zdobywcy, dopiero za jego czasów po bitwie po Hastings zaczęli się osiedlać na terenie Anglii.
@100Burned I tylko tyle, jakie problemy? Bo jestem ciekawy jak by to wyglądało gdyby sobie coś zbudować bez pozwoleń, mieszkać i mieć w nosie? Państwo ufunduje rozbiórkę i przyjadą wyburzać w asyście policji wywlekając człowieka z domu? Naliczą jakieś grzywny i wpakują do więzienia?
Cytat:
Uczelnie wyższe byłyby darmowe dla absolwentów szkół średnich ze średnią conajmniej 5,0.
Oczywiście jesteś świadom, że w jednym liceum jest wyższy poziom i wymagania niż w innym a piątka piątce nierówna?
Są licea gdzie żeby dostać dwóję wystarczy 51% a są takie gdzie potrzeba ponad 75% na dwóję na szynach. O różnicach w nauczaniu nawet nie będę się rozpisywać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tylu niespełnionych wykładowców, może otworzymy wam osobne działy? A na następnej lekcji udowodnimy wam, że Laola pochodzi od kozy.
Ktoś chciał mieszkać w zamku, no i wygląda jak zamek. Więc o co chodzi?