📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Większość z was i tak robi kanapki wołając "Mamuś bom jest głodny". Więc jesteście przy niej ciękie p🤬ki

obejmij mnie!
na palcach jednej ręki mógłbym policzyć znajomych którzy tak wprawnie potrafia przygotować kanapki
na palcach jednej ręki mógłbym policzyć znajomych którzy tak wprawnie potrafia przygotować kanapki

@wolfik chyba chywyta to do malowania jedną nogą i sobie maluje drugą

wolfik990 napisał/a:
pytanie za 1 piwo ode mnie. Jak pomalowała sobie paznokcie u nóg
![]()
Tak banalne, że aż śmieszne, trzyma pędzelek raz jedną stopą, raz drugą. Aż tak brak Ci wyobraźni?

SteelMike napisał/a:
Tak banalne, że aż śmieszne, trzyma pędzelek raz jedną stopą, raz drugą. Aż tak brak Ci wyobraźni?![]()
Sorry. Nie domyśliłem się. Czego ty ode mnie wymagasz? Jestem Gimbusem

Tak w ogóle to fajna laska. Ładna buźka, uśmiech, dystans do siebie (Tisha UnArmed - mistrzostwo
), przyjemny głos i tyłek niczego sobie. Pomimo braku rąk niczego jej nie brakuje.
Edit: A i byłbym zapomniał... ma genialne stopy!

Edit: A i byłbym zapomniał... ma genialne stopy!

eeetam... kanapka to się składa z chleba masła sałaty lodowej sera żółtego szynki pomidora i cebuli, posolona i popieprzona, a nie jakieś tosty z gównem i marmeladą.
zawiodłem się myślałem, że będzie kroić
zawiodłem się myślałem, że będzie kroić

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie