Sp🤬alać z tym gdziekolwiek. Tu jest sadistic, tego typu materiały mogą lądować w sucharach, a nie k🤬a na głównej. Czekam na dzień w którym administracja się k🤬a ogarnie, a poj🤬i ludzie przestaną wrzucać tego typu szajs dla wirtualnych powiększaczy penisów typu piwa. Nie ma nic w tym sadystycznego ani niesamczego. Tak więc jeszcze raz wyp🤬alać.
Niech to będzie swojego typu manifest od prawdziwych sadoli, mimo że stosunkowo krótko tu jestem. I wyj🤬e mam w warny, k🤬a dziś mi stwierdzili nerwice.

Ciekawe ile kasy za to zabulić trzeba, ale tak to zajebista sprawa.
Patrząc na to, ile osób zostało do tego zatrudnione oraz dodając koszt dojazdu ( pewnie około 100km ) to zapłacisz tyle samo co w Polsce za sam przewóz (a u nas nie ma tak profesjonalnej ekipy. Pakują wszystko do jednego wozu, jak się nie mieści to do dwóch, bo oczywiście zadaniem ekipy jest ułożyć wszystko tak, aby weszło jak najmniej

Do worms249, autora i innych.
Sp🤬alać z tym gdziekolwiek. Tu jest sadistic, tego typu materiały mogą lądować w sucharach, a nie k🤬a na głównej. Czekam na dzień w którym administracja się k🤬a ogarnie, a poj🤬i ludzie przestaną wrzucać tego typu szajs dla wirtualnych powiększaczy penisów typu piwa. Nie ma nic w tym sadystycznego ani niesamczego. Tak więc jeszcze raz wyp🤬alać.
Niech to będzie swojego typu manifest od prawdziwych sadoli, mimo że stosunkowo krótko tu jestem. I wyj🤬e mam w warny, k🤬a dziś mi stwierdzili nerwice.
W takim razie zapraszam na tzw. dział hard

Mnie się tam podoba. Pokazuje jak jest w innym kraju - japonii, a jak jest w naszym co większość wie - ch**owo

Do worms249, autora i innych.
P🤬lisz tak jakbyś siedział na sadolu od początków jego istnienia i pamiętał co było kilka lat wstecz. Tylko data kiedy dołączyłeś trochę się nie zgadza.